Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Vitamins for Man (Vitamine pentru barbati)

Vitamins for Man (Vitamine pentru barbati)
Vitamins for Man (Vitamine pentru barbati)
48 00 Lei
produsul nu este in stoc

Vitamins For Men - un complex de vitamine, minerale, extracte și aminoacizi pentru bărbați, care controleaza toate procesele vitale care au loc in corpul uman. Ele influenteaza pozitiv procesele biochimice. Ele actioneaza ca un scut protector natural - imunitatea organismului nostru. Imbunatatesc activitatea tuturor organelor. Ele influenteaza sanatatea si oasele puternice. Imbunatatesc starea de spirit si sustin organismul in lupta impotriva racelilor si infectiilor.

Producator: OstroVit

OstroVit

Vitamins for Man (Vitamine pentru barbati)

OstroVit Pharma Vitamins For Men -
Formula individuala pentru barbati

Compoziție:

Zincul, care ajută la menținerea fertilității și a funcției reproductive adecvate, menține oasele sănătoase și corectează sinteza proteinelor. În plus, ajută la menținerea nivelului adecvat de testosteron în sânge, a vederii adecvate și la funcționarea corectă a sistemului imunitar. Zincul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Ajută la menținerea sănătății părului, a unghiilor și a pielii.

Vitamina D3, adică vitamina soarelui - mărește mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar.

Acidul pantotenic, adica vitamina B5 - Acidul pantotenic reduce senzatia de oboseala si epuizare, si contribuie la mentinerea unui metabolism energetic corespunzator, precum si la sinteza si metabolizarea corespunzatoare a hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori. Ajută la menținerea aptitudinii mentale la nivelul corect.

Niacina, - adică vitamina B3 - contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate. Ajută la menținerea pielii sănătoase.

Iod - ajută la menținerea pielii sănătoase. Ajută la buna funcționare a tiroidei și la producerea hormonilor tiroidieni. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat.

Riboflavina sau vitamina B2 - care ajută la menținerea pielii sănătoase și reduce senzația de oboseală și epuizare. În plus, această vitamină ajută la menținerea unei stări corespunzătoare a membranelor mucoase și a globulelor roșii. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat, ajută la buna funcționare a sistemului nervos.

Vitamina B6 – ajută la sinteza corectă a cisteinei, contribuie la menținerea metabolismului energetic corect, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea metabolismului corect al homocisteinei. Această vitamină contribuie la menținerea metabolismului adecvat al proteinelor și glicogenului, precum și la reglarea activității hormonale.

Tiamina sau vitamina B1 - contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat și ajută sistemul nervos să funcționeze corect. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate, precum și la buna funcționare a inimii.

Selen – ajută la menținerea părului și a unghiilor și a pielii sănătoase, poate ajuta la reglarea bunei funcționări a sistemului imunitar, susține buna funcționare a enzimelor, este responsabil pentru o funcție sănătoasă a tiroidei.

Vitamina A – contribuie la mentinerea nivelului corect al vederii si a metabolismului fierului. Ajută la menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase și la funcționarea sistemului imunitar. Ajută la menținerea pielii sănătoase și joacă un rol în procesul de specializare celulară.

Vitamina K – ajută la menținerea oaselor sănătoase și contribuie la coagularea corectă a sângelui.

Vitamina E – ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Puternic antioxidant, poate contribui la scăderea LDL, sau „colesterolul rău”. S-a demonstrat că susține funcțiile corespunzătoare ale organului vederii. Poate juca un rol important în îmbunătățirea sistemului cardiovascular.

Cromul – ajută la inhibarea așa-numitei „foame de lup” și ajută la menținerea metabolismului corect al macronutrienților. Poate ajuta la menținerea unui nivel adecvat de glucoză. Poate promova lipoliza. Contribuie la menținerea țesutului muscular.

Vitamina B12 , sau mai degrabă forma sa metilată, ajută la reducerea senzației de oboseală și oboseală. Ajută la menținerea funcțiilor psihologice adecvate și la corectarea producției de globule roșii. De asemenea, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la buna funcționare a sistemului imunitar. Contribuie la metabolismul energetic adecvat și la menținerea metabolismului homocisteinei.

Acidul folic , sau mai degrabă forma sa metilată, ajută la reglarea creșterii și funcționării tuturor celulelor din corpul nostru. Ajută la menținerea metabolismului homocisteinei.

Biotina , care este vitamina B7 care: ajută la menținerea sănătoasă a părului, a membranelor mucoase și a pielii sănătoase. Contribuie la menținerea metabolismului energetic adecvat și la menținerea unui metabolism adecvat al macronutrienților. Ajută la buna funcționare a sistemului nervos și ajută la menținerea corectă a funcțiilor psihologice.

L-tirozina - tirozina - reduce efectele oboselii fizice si psihice dupa o activitate fizica grea, prezinta un efect protector asupra sistemului nostru nervos in starile de stres cronic si epuizare. Suplimentarea cu tirozină are un efect pozitiv asupra funcției procognitive a corpului nostru, ceea ce înseamnă o concentrare mai bună, o memorie mai bună și rezultate mai bune în învățare. Suplimentarea cu tirozină ne permite să suportăm mai bine efectele secundare ale dietelor de reducere lungi și grele, în care organismul nostru are un deficit caloric profund. Poate scădea tensiunea arterială în situații stresante severe. Îmbunătățește starea de spirit prin reglarea nivelului de dopamină.

Acidul gamma-aminobutiric GABA - poate ajuta la creșterea producției de hormon de creștere. Este un hormon cheie pentru a ne construi mușchii. Studiile indică un grad crescut de pierdere de grăsime. Sprijină perfect regenerarea, îmbunătățește calitatea somnului și procesul în sine de a adormi. Poate funcționa pro-cognitiv - o concentrare mai bună, o memorie mai bună. Îmbunătățește starea de spirit, reducând nivelul de stres și anxietate. Reduce nivelul de cortizol - un hormon de stres care are efecte catabolice asupra celulelor noastre musculare.

Extractul din întreaga plantă de tufiș măcinat - 90% saponină - susține creșterea testosteronului endogen, care este hormonul sexual masculin de bază. Ca diuretic natural, favorizează diureza, care permite eliminarea toxinelor din organism și care va ajuta la eliminarea excesului de apă subcutanată. Acest lucru va îmbunătăți cu siguranță starea vizuală a figurii noastre. Cercetările indică succes în acțiunea suplimentului, în scăderea tensiunii arteriale la persoanele cu hipertensiune arterială. Îmbunătățirea stării fiziologice a libidoului și erecției la bărbați. Este un criteriu de neînlocuit pentru un act sexual de succes. Contribuie la reducerea colesterolului și a fracției LDL a „colesterolului rău”. După antrenament, se regenerează și favorizează lipoliza, adică pierderea țesutului adipos.

L-triptofan - ajută la combaterea nopților nedormite prin procesele de sinteză a melatoninei. Reda dorința de a acționa, motivația și munca înțeleasă în linii mari. Poate sprijini direct lupta împotriva dependenței (de exemplu fumatul). Oferă un efect protector și o reglare naturală a sistemului nostru nervos. Reface nivelul optim de seratonina - hormonul fericirii. Participă la producția de hormon de creștere, contribuie direct la creșterea mușchilor noștri. Ne permite să luptăm cu foamea, scăzând pofta de mâncare a lupilor și atacurile de foame.

Extract din rădăcina de ashwagandhy - poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale. Poate avea efecte pro-cognitive (sprijină concentrarea, memoria și concentrarea). Poate întări rezistența fizică generală. Prezinta un efect care scade cortizolul, hormonul stresului. Susține acțiunea sistemului nostru nervos.

L-teanina este un compus chimic organic, un aminoacid non-proteic, asemănător structural cu neurotransmițătorii GABA și glutamatul, care trece de bariera hemato-encefalică. L-teanina este un agent de relaxare și relaxare și are ca efect reducerea stresului și îmbunătățirea atenției sau a concentrării, făcându-l unul dintre agenții adaptativi bine-cunoscuți. Poate susține slăbirea și poate reduce efectul nociv, stimulator al cofeinei.

Extract din fructe de palmier sabal - extract din fructe de palmier sabal presat la rece - Saw Palmetto - poate prezenta efecte antiinflamatoare si ajuta la „lupta” impotriva alopeciei androgene. Contribuie la îmbunătățirea pielii noastre. Poate crește nivelul de testosteron. Crește libidoul, întărește erecția și prelungește durata actului sexual. Ne adaugă energie și ne îmbunătățește starea de spirit.

Mod de administrare:
Consumati 1 portie (2 capsule) zilnic, in timpul mesei.

Inainte de utilizare, se recomanda efectuarea unui test de sange 25-(OH) D si consultarea unui medic sau a unui farmacist. Produsul este destinat adultilor.

Ingrediente:

Invelis de capsula (agent de incarcare: hidroxipropil metilceluloza); extract de planta intreaga de Tribulus Terrestris - 90% saponine; L-tirozina; acid L-ascorbic (vitamina C 80); GABA acid gama-aminobutiric; picolinat de zinc (zinc); L-triptofan; extract de radacina de ashwagandha (7,2% withanolide, 1% alcaloizi si 0. 25% vitaferina A); L-teanina; extract de fructe de palmier viu; acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E); colecalciferol (vitamina D 50 µg), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic); acid nicotinic (niacina); extract de frunze japoneze (1% iod); riboflavina (vitamina B2); piridoxal 5'-fosfat P-5-P (vitamina B6); clorhidrat de tiamina (tiamina); L-selenometionina (seleniu); L-glutation redus; acetat de retinol (vitamina A); menachinona MK-7 din Bacillus subtilis natto ( soia) (vitamina K); picolinat de crom (crom); acid (6S)-5-metiltetrahidrofolic-5-MTHF sare de glucozamina (acid folic); D-biotina (biotina); metilcobalamina (vitamina B12).

Portii per recipient: 30

Dimensiunea portiei: 2 capsule

Informatii nutritionale

Ingrediente active                   Per portie

Tribulus terrestris extract din planta intreaga - 90% saponine 100 mg*
L-tirozina 100 mg*
Acid L-ascorbic (vitamina C) 80 mg (DZR 100%)
Acid gama aminobutiric (GABA) 75 mg*
picolinat de zinc (zinc) 15 mg (DZR 150%)
L-triptofan 50 mg - L-triptofan 50 mg*
extract de radacina de Ashwagandha 50 mg*
L-teanina 50 mg*
extract de fructe de palmier negru 45 mg*
Tocoferil DL-alfa acetat (vitamina E) 12 mg (DZR 100%)
Colecalciferol (vitamina D3) 50 µg (DZR 1000%)
D-pantotenat de calciu (acid pantotenic) 18 mg (DZR 300%)
Acid nicotinic (niacina) 16 mg (DZR 100%)
Extract de frunze japoneze (1% iod - 150 µg) 15 mg (DZR 100%)
Riboflavina (vitamina B2) 14 mg (DZR 1000%)
Piridoxal 5'-fosfat P-5-P (vitamina B6) 14 mg (DZR 1000%)
Clorhidrat de tiamina (tiamina) 11 mg (DZR 1000%)
L-selenometionina (seleniu) 55 µg (DZR 100%)
L-glutation redus 10 mg - L-glutation redus*
Acetat de retinil (vitamina A) 800 µg (DZR 100%)
Menaquinona MK-7 cu Bacillus subtilis natto (vitamina K) 75 µg (DZR 100%)
Picolinat de crom (crom) 200 µg (DZR 500%)
Sare de glucozamina a acidului (6S)-5-metiltetrahidrofolic - 5-MTHF (acid folic) 600 µg (DZR 300%)
D-biotina (biotina) 50 µg (DZR 100%)
Metilcobalamina (vitamina B12) 25 µg (DZR 1000%)

Producator: OstroVit

Alte imagini

Vitamins for Man (Vitamine pentru barbati)
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania