Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Colagen Marin cu Acid Hialuronic si Vitamina C

Colagen Marin cu Acid Hialuronic si Vitamina C
Colagen Marin cu Acid Hialuronic si Vitamina C
57 00 Lei
adauga in cos

Marine Collagen + Acid Hialuronic + Vitamina C este un supliment alimentar modern sub formă de pastile care contribuie la îmbunătățirea flexibilității pielii și a sănătății cartilajelor, gingiilor, oaselor și dinților.
Datorită combinației de până la trei ingrediente active diferite care le completează acțiunea, agentul asigură o biodisponibilitate ridicată.

Producator: OstroVit

OstroVit

Colagen Marin cu Acid Hialuronic si Vitamina C

Forma produsului: pastile
Cantitate: 90
Ingredient dominant: colagen de pește de tip I

De ce merită să folosiți colagen marin?

  • Sursa de colagen marin de tip I - O porție din preparat conține 2200 mg de peptide de colagen de pește hidrolizat.
  • Bogat în acid hialuronic și vitamina C - O porție din suplimentul alimentar oferă organismului 120 mg hialuronat de sodiu și 80 mg acid L-ascorbic.


Colagenul este un material important de construcție a țesuturilor. Este responsabil pentru flexibilitatea și elasticitatea lor. Din pacate, odata cu varsta, nivelul de colagen natural scade, pielea ta devine din ce in ce mai putin supla, iar pe suprafata ei apar ridurile si celulita. Deficitul de colagen poate duce, de asemenea, la slăbirea unghiilor, părului, dinților și oaselor.

Cel mai rapid și mai ușor mod de a suplimenta colagenul din țesuturi este suplimentarea. Colagenul disponibil în mod obișnuit vine în mai multe forme care diferă în primul rând în biodisponibilitate. Cel mai eficient tip al acestui ingredient este colagenul marin de tip I, care împreună cu vitamina C și acidul hialuronic poate îmbunătăți absorbția și asigură o hidratare mai puternică a pielii.

Proprietățile ingredientelor: 

  • COLAGEN MARIN TIP I – Acestea pot face pielea să arate mai bine și pot limita susceptibilitatea acesteia la riduri, cute și celulită.
  • ACID HIALURONIC - Utilizarea regulată a AH poate influența umiditatea și elasticitatea pielii și a cuticulei. Acidul garantează un transport de nutrienți în piele, demonstrează un impact bacteriostatic, precum și creează mediul care favorizează procesul de vindecare a rănilor.
  • VITAMINA C – Pentru a îmbunătăți absorbția colagenului, suplimentul nostru alimentar a fost îmbogățit cu vitamina C care participă la sinteza acesteia și susține aspectul tău frumos.
  • FORMA COMBINATĂ– Datorita suplimentului alimentar  Marine Collagen + Acid Hialuronic + Vitamina C sub forma de pastile, nu mai trebuie sa luati trei suplimente separate.

Mod de administrare:

Luați 1 porție (4 tablete) pe zi.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor pentru o dietă variată. Se recomandă dieta echilibrată și stilul de viață sănătos. Nu ingerați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Nu consumați produsul de către copii, femei însărcinate sau care alăptează. A nu se lasa la indemana copiilor.

Peptide de colagen de pește (hidrolizat), agent de încărcare: celuloză microcristalină; amidon, acid hialuronic (hialuronat de sodiu), acid L-ascorbic (vitamina C), antiaglomeranti: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu.

Greutate neta a produsului: 103 g

Porții per recipient: 22

Mărimea porției: 4 tablete

Informații nutriționale 
Ingrediente active                           per porție    % RI*
Colagen de pește                             2200 mg         -
Acid hialuronic (hialuronat de sodiu)  120 mg         -
Vitamina C                                            80              100

Producator: OstroVit

Alte imagini

Colagen Marin cu Acid Hialuronic si Vitamina CColagen Marin cu Acid Hialuronic si Vitamina C
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania