Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

AnioDent Mineral

AnioDent Mineral
AnioDent Mineral
37 00 Lei
produsul nu este in stoc

Pasta de dinţi cu sare minerală anionică, elimina bacteriile de pe suprafata smalţului dentar şi formeaza un strat protector prevenind eroziunea dentară. Ofera protectia gingiilor, albirea dintilor, prevenirea bacteriilor, stabilizarea valorii PH-ului din cavitatea bucala, mentine respiratia proaspata.
Greutate neta: 165 g

Producator: Aunity

Aunity

AnioDent Mineral

Ingrediente: Sorbitol, dioxid de siliciu, apă, PEG-32, Proanediol, sulfați Dodcyl de sodiu, arome, clorură de sodiu (sare minerală), CMC, gumă xantan, xilitol, vitamina B2, tetrasodiu pirofosfat, Benzoat sodium, FD & C albastru # 1, FD & C galben # 5

Instructiuni de folosire: Oferiți o curățare bună (dinspre gingii spre dinții). Nu înghițiți pasta de dinți. După periajul dinților clătiți bine cavitatea bucală cu apă. A nu se înghiți. Copii de 6 ani sau mai mici: A se folosi o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob  de mazare sub supravegherea unui adult pentru a reduce riscul de ingerare.

  A se păstra la temperatura camerei; A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Producător: AunityGmbH, Ludwing-Richter-Str. 7, 42329 Wuppertal/ Deutschland.

Pasta de dinți AnioDent Mineral conține ioni negativi, săruri minerale, aromă proaspătă de mentă! Mineralele consolidează dinții, smalțul dentar și gingiile în mod activ!

Nu conține fluor!

Pasta de dinți AnioDent Mineral conține săruri minerale paleozoice rare și prețioase, oferind o descoperire revoluționară pentru sănătatea orală. Sarea minerală paleozoică a evoluat din apă de mare care s-a cristalizat acum 300 de milioane de ani şi este produsă în special în Tibet şi Qingai, China; având drept ingredient principal clorura de sodiu, sarea minerală paleozoică conţine numeroase substanţe neutre în corpul uman, incluzând iodul, potasiul, calciul, magneziul, fier şi alte numeroase elemente benefice corpului uman; de asemenea va regla efectiv metabolismul corpului uman.

Pasta de dinți AnioDent Mineral ajută la pătrunderea mineralelor în adâncimea smalțului dintelui, contribuind astfel la consolidarea activă a smalțului dentar slăbit și grăbind vindecarea acestuia. Deci contribuie foarte bine la protejarea smalțului dentar împotriva efectelor generate de acizii din produsele noastre alimentare pe care le consumăm. AnioDent Mineral menține dinții și gingiile sănătoase, oferind un gust revigorant gurii.

Instrucțiuni de utilizare:   Copii până în 6 ani: Se aplică pe periuța de dinți o cantitate mică de mărimea unui bob de mazăre, se utilizează sub supravegherea unui adult.  Controlați aportul zilnic de zahăr.

Vizitați un dentist cel puțin o dată pe an.

 

Alte imagini

AnioDent MineralAnioDent Mineral
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania