Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Ovule intravaginale Guifei Bao Fohow

Ovule intravaginale Guifei Bao Fohow
Ovule intravaginale Guifei Bao Fohow
200 00 Lei
adauga in cos

Realizate conform rețetelor antice chinezești, bilutele intravaginale Guyfei Bao au devenit unul dintre cele mai bune mijloace pentru a face o femeie mai frumoasă și mai fericită. Ele nu numai că au un efect de reglare, deodorizare, tonifiere și curățare, dar pot rezolva și problema infertilității.
Ovule naturale 100%, luptă împotriva bolilor tractului genital feminin (scurgere vaginală, miros vaginal puternic, mâncărimi, menstruație dureroasă, infecții, tuburi blocate). Rolul acestor ovule este acela de a trata și elimina orice elemente străine din uter (precum fibroamele și chisturile minore) fără efecte secundare.
Ambalaj: 6 capsule / cutie

Producator: Fohow

Fohow

Categorie: Igiena intima

Ovule intravaginale Guifei Bao Fohow

Datorită acestor biluțe tamponizate, ciclul menstrual este restabilit și normalizat, iar sănătatea femeii este întinerită. Consolidarea funcției sexuale este importantă pentru corpul femeii, indiferent de prezența sau absența patologiei. La urma urmei, acțiunea acestor capsule nu este doar terapeutică, ci și preventivă. Acesta este motivul pentru care veți avea un sentiment de siguranță atunci când le veți folosi.

Detalii produs

Produsul Guifei Bao capsule tamponizate (tampoane) Fohow, conține multe plante medicinale care au efecte antibacteriene și antiinflamatorii. Curăță, reglează, restabilește, motiv pentru care pot fi utilizate într-o serie de boli ginecologice. Este recomandată utilizarea lor ca terapie auxiliară pentru unele boli ginecologice și ca măsură preventivă împotriva acestora, deoarece elimină toxinele din sistemul reproducător al femeii.

Ajută la tratarea bolilor ginecologice cronice și persistente, cum ar fi histerom, chisturi ovariene, eroziune cervicală, inflamație pelvină, anexită, elitrită, boli venerice, etc. De asemenea, funcționează bine în reducerea pistruilor, albirea pielii, întinerirea uterului, promovarea secreției de hormoni feminini, activarea celulelor, recuperarea activității ovariene, îmbunătățirea sănătății sexuale și întârzierea procesului de îmbătrânire.

Această comoară imperială Fohow elimină reziduurile, face ca sângele să curgă fluent pe toate canalele și vasele, curăță uterul. Poate ajuta la redobândirea unui ten strălucitor. Este benefic atât pentru femeile tinere, cât și pentru cele în vârstă.

O capsulă pe lună previne bolile ginecologice, îngustează vaginul și uterul și îți îmbunătățește frumusețea.

      Funcții de îngrijire medicală ale Guyfei Bao:

Purificare:    Prin prevenirea bolilor ginecologice cauzate de colpită, eroziune cervicală, histeroptoză, miros neplăcut de leucoree, inflamație pelvină, histerom de anexită și infecție micotică.

Curățare și detoxifiere:     Contribuie la eliminarea completă a urmelor menstruației, a celulelor moarte, toxinelor și reziduurilor vaginale și a mirosului neplăcut. Activează celulele stem, stimulează secreția sau estrogenul și reface funcția normală a organelor genitale.

Îndepărtarea necrozelor și promovarea granulației:    Odată cu eliminarea reziduurilor, capsulele pot restabili vitalitatea celulelor care sunt în curs de deteriorare, promovează secreția glandulară, netezesc și hrănesc vaginul și țesutul dur al colului uterin, refac elasticitatea și sensibilitatea, ajută la îngustarea uterului postpartum, repară canalul deteriorat ca urmare a nașterii, redând și menținând sănătatea țesutului.

Întârzie instalarea senilității:  Întârzie instalarea menopauzei, clarifică mintea, restabilește vigoarea, îmbunătățește calitatea vieții sexuale și promovează secreția glandulară.

Înfrumusețarea și hrănirea:   Îmbunătățește funcția organelor genitale, promovând circulația sângelui, activează celulele, reglează secrețiile interne, reduce/elimină petele și netezește pielea prin eliminarea ridurilor.

Păstrarea vieții:   Eficiente în prevenirea și vindecarea afecțiunilor ginecologice. Folosirea uneia sau a două biluțe tamponizate după fiecare perioadă menstruală poate ajuta la promovarea metabolismului, la menținerea sănătății și vigorii și la protejarea împotriva bolilor ginecologice.

Îmbunătățește fertilitatea:    Îmbunătățește fertilitatea prin echilibrarea valorii pH-ului din interiorul vaginului și curățarea trompelor uterine.

Ce proprietăți au tampoanele?

Metoda antică chineză implică un efect complex asupra corpului prin sistemul reproductiv uman. De aceea, datorită compoziției lor unice, tampoanele Guyfei Bao au următorele efecte:

 • dezinfectant,
 • anti-inflamator,
 • antipruriginos,
 • hemostatic,
 • analgezic,
 • tonic,
 • prevenție
 • antitumoral,
 • anti-îmbătrânire,
 • calmant

Instrucțiuni de folosire:

 1. Deschideți pachețelul din folie de aluminiu.
 2. Înainte de introducerea fiecărui ovul trebuie să se realizeze o igienă corespunzătoare a zonei vaginale și a mâinilor. Spălați și uscați vaginul. Folosiți mănușile de unică folosință pentru a introduce capsula tamponizată cât mai adânc în vagin. În capătul învelișului textil al ovulului, există un fir care se desfășoară, lăsând capătul firului de rulare la exterior. Acesta va facilita eliminarea ovulului la încheierea perioadei de utilizare.
 3. După trei zile, trageți ușor de fir, iar capsula va ieși ușor afară. 
  Spălați vaginul.
 4. Folosiți doar o capsulă de fiecare dată, cele șase capsule sunt pentru o perioadă de tratament.
 5. Capsula trebuie aruncată după utilizare.

Schema de utilizare:
 
Fiecare dintre cele 6 ovule se păstrează intravaginal 72 de ore. Ovulul este eliminat după 3 zile, la aceeași oră la care a fost introdus, după care este urmat de o pauză, după cum urmează: 
1.   24 h ore după primul ovul (o zi pauză),
2.   24 h ore după al 2-lea  (o zi pauză), 
3.   7 zile după al 3-lea (o săptămână pauză),
4.   24 h ore după al 4-lea  (o zi pauză),
5.   24 h ore după al 5-lea  (o zi pauză),
6.   30 zile după ovulul 6  (o lună pauză,
apoi o capsulă pe lună de întreținere.

Se folosesc după 4 zile de la menstruație.

Se ține cont de ora la care se pune și peste 3 zile la aceeași oră se scoate.

De făcut în plus pentru un rezultat mai bun, dacă imprejurările permit: înainte de introducere, să se spele bine vaginul și apoi să se clătească cu ceai verde călduț, și să se înmoaie și ovulul în ceai înainte de introducere.

Standard: 6 capsule / cutie

Notă:

Doar pentru uz extern!

Nu este recomandat femeilor însărcinate și virginelor

Nu folosiți în timpul menstruației și alăptării

Nu folosiți după încetarea sarcinii

Întrerupeți utilizarea dacă observați reacții alergice ale organismului

Nu trebuie să înlocuiască medicația

CARACTERISTICI IMPORTANTE

 1. Curăță și întinerește uterul
 2. Elimină toxinele și reziduurile din interiorul vaginului
 3. Curăț colul de țesuturi moarte și de reziduuri de sânge menstrual și elimină mirosul neplăcut
 4. Ajută la prevenirea și tratamentul fibromului, eroziunii cervicale, chistului ovarian, blocajului trompelor uterine, vaginitei și infecțiilor fungice.
 5. Vindecă boli ginecologice cronice și persistente, cum ar fi chisturile ovariene, infecțiile fungice, inflamația pelvină, eroziunea cervicală etc.
 6. Îmbunătățește fermitatea sânilor
 7. Îmbunătățește libidoul, ameliorează uscăciunea vaginală; Stimulează secreția de hormoni sexuali feminini
 8. Are efect curativ asupra amenoreei, menstruației neregulate, infertilității feminine, menopauzei precoce și urinării frecvente
 9. Reconstrucția elasticității peretelui vaginal și a sensibilității vaginale
 10. Întreținerea și restaurarea echilibrului acido-bazic din interiorul vaginului, precum și microflora naturală a vaginului și uterului
 11. Reduce ridurile și îmbunătățește frumusețea

Avantajele lor distinctive:

 • nu conțin stimulente,
 • nu au efecte secundare
 • nu dau dependență
 • producția lor este certificată,
 • acțiunea capsulelor tamponizate are loc direct la momentul aplicării,
 • conținutul capsulelor adsorbe perfect toxinele.

 Ingrediente:

 • Extract din semințe de Dragonier 
 • Rădăcini de măcriș
 • Larice aurie
 • Acacia Catechu
 • Șofrănel
 • Rubarbă
 • Colorant natural din șofran 
 • Sophora flavescens Aiton
 • Camforul Borneo (Dryobalanops aromatica)
 • Ingerea (Selinum carvifolia)
 • Cnidium (Cnidium Monnieri),
 • Borax
 • Alte plante tradiționale chinezești rare. 

Atenționări!

 • În timpul tratamentului se va evita contactul sexual.
 • După ce ați folosit ultima capsulă din perioada de tratament, trebuie să vă spălați înainte de a avea un contact sexual și să lăsați să treacă trei ore după el.
 • Capsulele nu sunt recomandate femeilor gravide, mamelor care alăptează, virginelor și femeilor care au suferit o intervenție chirurgicală (nu mai devreme de trei luni).
 • Este interzisă utilizarea capsulelor în timpul menstruației cu o săptămână înainte de începerea tratamentului și în decurs de trei zile după întreruperea menstruației.
 • În timpul tratamentului, nu este de indicat să consumați băuturi alcoolice.

  Brand: FOHOW

Alte imagini

Ovule intravaginale Guifei Bao Fohow
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania