Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Articular Drink

Articular Drink
Articular Drink
84 00 Lei
adauga in cos

Articular Drink - un complex funcțional de glucozamină, condroitină, MSM, colagen și 7 vitamine pentru a avea grijă de sistemului musculo-scheletic.
Se prezintă sub formă de pulbere solubilă, cu o aromă plăcută de zmeură, ideală pentru toate persoanele care ar dori să aibă grijă de sănătatea și funcționarea sistemului musculo-scheletic.

Recipient cu 390 g pulbere

Producator: GymBeam

GymBeam

Categorie: Articulatii

Articular Drink

Articular Drink este un supliment complex pentru articulații sub formă de pulbere bine solubilă care cuprinde ingrediente active pentru a avea grijă de articulații, cartilaje, tendoane, ligamente și oase. În centrul acestui produs se află o combinație funcțională de patru ingrediente dovedite, mai precis sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, MSM (metilsulfonilmetan) și colagen. Acestea sunt o parte naturală a corpului și pot fi găsite în special în articulații, ligamente și tendoane. Având grijă de aportul lor suficient, se oferă corpului substanțele de bază necesare pentru a menține aceste structuri corporale.

Glucozamina și condroitina servesc ca blocuri pentru formarea cartilajului și a altor părți structurale ale sistemului musculo-scheletic. În continuare avem MSM care conține sulf care participă la producția naturală de colagen, care este principala proteină structurală care se găsește în articulații, oase și piele. Cu toate acestea, profilul ingredientelor acestui produs conține și peptide de colagen hidrolizat. Ele sunt descompuse, ceea ce le face să se absoarbă ușor în organism.

Vitamina C este de asemenea prezentă și contribuie la producția optimă de colagen pentru a menține buna funcționare a oaselor, articulațiilor, cartilajelor și vaselor de sânge. În plus, susține buna funcționare a sistemului imunitar și contribuie la reducerea oboselii și epuizării. Fiecare persoană activă va aprecia apoi și vitamina D3 inclusă (colecalciferol). Este implicată în menținerea sănătății oaselor, a funcției musculare adecvate și contribuie la absorbția corectă a fosforului și calciului, care este cel mai abundent mineral din țesutul osos.

Suplimentul Articular Drink pentru articulații este îmbogățit în continuare cu vitaminele B1, B2 și B6, care promovează metabolismul energetic normal. După cum probabil știți, metabolismul energetic implică producerea și eliberarea de energie pentru mișcare și alte funcții ale corpului legate de activitatea fizică. Mai mult, vitamina B6 afectează nivelul de energie și contribuie la reducerea oboselii și epuizării. Apoi există vitamina B9, cunoscută și sub numele de acid folic, care promovează funcțiile mentale optime care sunt, de asemenea, parte integrantă a performanței sportive de calitate. Nu în ultimul rând, vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. 

Articular Drink este un supliment alimentar funcțional pentru susținerea sănătății articulațiilor, care prezintă un profil de ingrediente atent selectat, potrivit pentru sportivi, persoanele active și toți cei care ar dori să aibă grijă de sistemul musculo-scheletic. Acestea fiind spuse, este sigur că va fi apreciat și de persoanele cu locuri de muncă solicitante din punct de vedere fizic. Se prezintă sub formă de pulbere bine solubilă pe care o puteți transforma cu ușurință într-o băutură funcțională amestecând-o cu apă.

Articular Drink și beneficiile sale 

 • un supliment complex pentru articulații sub formă de pulbere solubilă
 • cuprinde glucozamină, condroitină, MSM, colagen și 7 vitamine
 • contribuie la buna funcționare a oaselor și cartilajului
 • susține producția optimă de colagen
 • ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ
 • susține buna funcționare a sistemului nervos și a proceselor mentale
 • contribuie la reducerea oboselii și epuizării
 • susține buna funcționare a oaselor și a mușchilor
 • participă la metabolismul energetic optim
 • afectează absorbția corectă a calciului și fosforului
 • alegere potrivită pentru îngrijirea maximă a sistemului musculo-scheletic
 • ideal pentru sportivii care pun o presiune excesivă asupra articulațiilor
 • potrivit pentru persoanele cu locuri de muncă solicitante din punct de vedere fizic
 • este o băutură funcțională cu o aromă de fructe atunci când este amestecată cu apă  

Ingrediente 

Aromă de zmeură: peptide de colagen hidrolizat, maltodextrină, sulfat de glucozamină, 2KCl (din crustacee), MSM (metilsulfonilmetan), vitamina C (acid L-ascorbic), regulator de aciditate (acid citric), aromă naturală, sulfat de condroitină, colorant (sfeclă roșie), îndulcitor (sucraloză), vitamina E (acetat de D-alfa-tocoferil), vitamina D3 (colecalciferol), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B9 (acid pteroilmonoglutamic).

Mod de administrare 

Amestecați 1 porție (13 g) cu 200-300 ml apă într-un shaker. Luați de 1-2 ori pe zi.

Valori nutriționale                      1 porție (13 g)

Peptide de Colagen Hidrolizat        7000 mg

Sulfat de glucozamină                      800 mg

Condroitină                                       150 mg

MSM (metilsulfonilmetan)                 800 mg

Vitamina C                                        500 mg

Vitamina B1                                           5 mg

Vitamina B2                                           3 mg

Vitamina B6                                           5 mg

Vitamina B9                                       400 mcg

Vitamina E                                           25 mg

Vitamina D3                                         15 mcg

Atenție!

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Acest produs nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania