Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Termeni si conditii

Definitii

Vanzator – Produse pentru Sanatate sau Produsepentrusanatate.ro, denumirea comerciala a PRODUSE PENTRU SANATATE SRL, avand numar de inmatriculare la Registrul Comertului J24/2086/2018, cod unic de inregistrare 40261439, cu adresa in Baia Mare, Bd. Independentei nr. 16/7, jud. Maramures.

Cumparator sau Client – persoana fizica sau entitate juridica care isi face un Cont in site si efectueaza o Comanda.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Cont – sectiunea din site accesibila printr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Comenzilor pe site.

Comanda – un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul siteului intentia sa de a achizitiona produse de pe site.

Newsletter – mijloc de informare (periodic) emis in format electronic, legat de prezentarea unor produse sau promotii desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul (incluzand logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text, continut multimedia etc.) siteului este proprietatea Vanzatorului sau a furnizorilor acestuia.

Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea, expunerea oricarui continut decat cu acordul scris expres al Vanzatorului. Este interzisa utilizarea continutului in alte scopuri decat cele prevazute de Vanzator.

 

Politica de vanzare online

Prin inregistrarea unei Comenzi pe site, Cumparatorul este de acord implicit cu Termenii descrisi in aceasta pagina. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a face modificari ale Termenilor si Conditiilor fara obligatia de a notifica in vreun fel Cumparatorii.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comanda, anuntand Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si, daca este cazul, va returna suma achitata in plus de Cumparator.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul expedierii Comenzii.

Accesul la Cont si la efectuarea Comenzilor este permis oricarui Cumparator. In cazuri speciale si pentru motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului la Cont si la efectuarea Comenzilor. In aceasta situatie, Cumparatorul poate trimite un email la adresa office@produsepentrusanatate.ro in care sa solicite lamuriri privind motivele care au stat la baza restrictionarii accesului.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (imagini, prezentari multimedia, etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate cu titlu de prezentare.

Toate tarifele prezentate pe site sunt exprimate in RON si includ T.V.A.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este responsabil si nici nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand (dar nelimitandu-se la) comisioanele de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe site prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, odata adaugate in cosul de cumparaturi produsele sunt disponibile pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si adevarate la momentul plasarii Comenzii. Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze (telefonic, prin e-mail sau  prin SMS), in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului privind Comanda.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula o Comanda efectuata de catre Cumparator printr-o notificare adresata Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;
 • datele Comenzii sau ale Cumparatorului sunt incomplete sau incorecte.

 

Returnarea produselor

Cumparatorul poate solicita returnarea produselor si retragerea din Contract in cadrul termenului legal. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de returnare a produselor. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor.

Sunt exceptate de la dreptul de returnare următoarele:

 • produsele care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • produsele desigilate de Cumparator;
 • produsele care nu mai au ambalajul original sau au ambalajul original uzat, deteriorat;

 

Politica de confidentialitate

Cumparatorul nu poate face publice sau dezvalui catre terti informatii privind Comenzile fara consimtamantul prealabil al Vanzatorului oferit in scris.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele furnizate de Cumparator.

Prin crearea Contului pe site, Cumparatorul consimte ca datele sale cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a Vanzatorului si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti Cumparatorii care au furnizat adresa de email, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Vanzator este transmiterea de oferte, promotii, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea Vanzatorului.

Vanzatorul va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Vanzatorul va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne

Vanzatorul garanteaza confidentialitatea datelor Cumparatorului si nu va dezvalui sub nicio forma aceste date unor terti.

Conform Legii nr. 677/2001, Cumparatorul beneficiaza de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art 12);
 • dreptul de acces la date (art 13);
 • dreptul de interventie asupra datelor (art 14);
 • dreptul la opozitie (art 15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17);
 • dreptul de a va adresa justitiei (art 18).

Totodata, Cumparatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi Cumparatorul poate adresa Vanzatorului o cerere scrisa, datata si semnata.

Informatiile cu caracter personal ale Cumparatorului pot fi furnizate catre Politie, Parchet, instante judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri formulate in scris.

 

Livrarea produselor si transferul proprietatii produselor

Vanzatorul va efectua livrarea produselor catre Cumparator numai pe teritoriul Romaniei, prin sistem de curierat.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania