Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Set lichid Zi si Noapte DuoLife 2x750 ml

Set lichid Zi si Noapte DuoLife  2x750 ml
Set lichid Zi si Noapte DuoLife 2x750 ml
499 00 Lei 398 00 Lei
adauga in cos

DuoLife Day este soluția pentru persoanele care doresc să activeze calitățile psihomotorii ale organismului și să ofere corpului lor substanțe esentiale pentru o funcționare perfectă în fiecare zi.
DuoLife Night reprezintă soluția pentru persoanele care doresc să se bucure de viața după un somn odihnitor si o regenerare completă a forțelor vitale, oferind în același timp corpului lor substanțele necesare.
Forma : lichida
Volum : 750 ml x 2

Producator: DuoLife

DuoLife

Set lichid Zi si Noapte DuoLife 2x750 ml

DuoLife Zi

Doza recomandata : 25 ml, dimineata

Compozitie:    Noni este o sursă bogată de serotonină și melatonină. Asigură bunul ritm de funcționare al organismului precum și o stare de spirit bună. Ingredientele active conținute de noni stimulează secreția sucurilor gastrice și apetitul.

Fructele de acai – conțin un complex de vitamine, minerale și polifenoli. Acestea au o capacitate de 20 de ori mai mare de absorbție a radicalilor liberi, care depășește cu mult orice sursă cunoscută acum, datorită căreia are un efect benefic în lupta împotriva îmbătrânirii și sprijină buna condiție a inimii.

Rodia – are un efect benefic pentru funcționarea sistemului cardiovascular. Conține de asemenea compuși de tip estrogen care ar trebui să fie incluse în dieta femeilor întrucât ameliorează simptomele menopauzei.

Aloe vera – întărește imunitatea, reglează metabolismul și îmbunătățește digestia. Este un excelent detoxifiant pentru organism și conține multe componente biologic active: aminoacizi, enzime, vitamine și compuși minerali.

Merișorul – sursă de flavonoizi, antioxidanți, vitamine și compuși minerali. Ajută la menținerea unui pH normal al sistemului urinar și la buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Zmeura – sursă bogată de vitamine, acid pantotenic, macro- și microelemente. Conținutul ridicat de fibre și ingredientele sale unice sunt esențiale pentru funcționarea corectă a organismului.

Socul negru – este una din cele mai bogate surse de antocianine care stimulează sistemul imunitar și sunt un mijloc eficient de înlăturare din organism a rezidurilor metabolice.

Cătina albă – sursă bogată de betacaroten, flavonoizi, acizi grași nesaturați, minerale și vitamine. Conține substanțe active care fortifică sistemul cardiovascular, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și încetinesc procesul de îmbătrânire.

Vița de vie – conține substanțe regenerative și detoxifiante pentru organism. Este bogată în micro- și macroelemente, compuși minerali de valoare, glucoză și fructoză care sunt o importantă sursă de energie, absorbită rapid de organism.

Ginseng – conține peste de 200 de substanțe biologic active. Îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar și a sistemului gastrointestinal.

Măceșul – fortifică organismul și influențează pozitiv vitalitatea acestuia. Este o sursă importantă de vitamine, acizi organici, săruri minerale și antioxidanți. Sucul din măceș are un puternic efect de detoxifiere, crește imunitatea și echilibrează conținutul sistemului gastrointestinal.

Păducelul – îmbunătătește în mod semnificativ funcționarea inimii și combate insomnia. Conține bioflavonoide care ajută sistemul cardiovascular. Este bogat în acizi organici, vitamine și săruri minerale.

Lucerna este o sursă perfectă de proteine, care întărește organismul, are un efect regenerant asupra mucoaselor și detoxifică organismul, protejându-l împotriva îmbătrânirii premature.

DuoLife Noapte

Doza recomandata: 25 ml seara, iainte de culcare.

Compozitie: 

Fructele goji – ajută la menținerea unui nivel normal al glicemiei, asigură echilibrul metabolismului și îmbunătățește digestia.Conține triptofan, stimulent natural al secreției de serotonină și melatonină.

Dudul alb – stabilizează nivelul glicemiei; contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului și reduce apetitul.

Armurariul – conține flavonolignani (silimarina), vitamine, săruri de zinc, siliciu, fier și potasiu. Protejează ficatul și ameliorează inflamațiile apărute pe fond hepatic. Previne apariția pietrei la ficat și sprijină buna funcționare a stomacului.

Frunzele de anghinare - sunt adesea utilizate pentru ameliorarea problemelor digestive si hepatice. Contribuie totodată la menținerea unui nivel normal al trigliceridelor.

Prunele – sursă bogată de vitamina C și E, minerale și antioxidanți care combat radicalii liberi. Conține vitamina P, beta caroten, potasiu, fier, magneziu, calciu și fosfor.

Acerola – un singur fruct este echivalent cu cantitatea de vitamina C dintr-un kg de lămâi. Este considerat un puternic antioxidant, hidrateaza pielea și întârzie procesul de îmbătrânire.

Vița de vie conține substanțe regenerative și detoxifiante pentru organism. Este bogată în micro- și macroelemente, compuși minerali de valoare, precum și glucoză și fructoză, surse importante de energie, absorbite rapid de organism.

Lucerna este o sursă excelentă de proteine, contribuind la întărirea și detoxifierea organismului, are o acțiune regenerantă asupra mucoaselor și protejează împotriva îmbătrânirii premature.

Sfecla roșie conține microelemente, vitamine și betanină, sprijină buna funcționare a ficatului și a stomacului. Ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățește funcționarea sistemului gastrointestinal.

Frunzele de urzică – bogate în vitamine, acid pantotenic, magneziu, zinc, potasiu, calciu, fier, fosfor, siliciu. Au o acțiune diuretică și de detoxifiere. Contribuie la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea condiției pielii și părului11.

Gheara pisicii (vilcacora) contribuie la sporirea imunității, detoxifierea organismului și accelerează metabolismul. Asigură o bună funcționare a sistemului gastrointestinal.

Aronia - este o sursă bogată de bioflavonoizi și rutină care asigură sănătatea vaselor de sânge. Datorită conținutului ridicat de vitamina C,este una din cele mai importante surse de antioxidanți, protejând organismul împotriva radicalilor liberi.Întărește imunitatea, combate stările de oboseală și epuizare.

Roinița (Melissa) conține uleiuri esențiale, polifenoli, flavonoide, acizi organici, vitaminele B și C, săruri minerale. Creează o stare de relaxare și ajută la instalarea unui somn odihnitor, prin combaterea stărilor de agitație.

Setul Zi si Noapte DuoLife  nu conține conservanți sau igrediente modificate genetic.

* Produsele prezentate pe site sunt eficiente doar atunci când sunt integrate într-un stil de viață sănătos, iar suplimentele alimentare nu pot înlocui o dietă echilibrată.
* Rețineți că doar un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată asigură buna funcționare a organismului și vă va ajuta să vă mențineți în formă.

Alte imagini

Set lichid Zi si Noapte DuoLife  2x750 mlSet lichid Zi si Noapte DuoLife  2x750 mlSet lichid Zi si Noapte DuoLife  2x750 ml
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania