Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProCholterol DuoLife Medical Formula

ProCholterol DuoLife Medical Formula
ProCholterol DuoLife Medical Formula
115 00 Lei
adauga in cos

Pro Cholterol ® Medical Formula reglează nivelul lipidelor și contribuie la procesul de descompunere a grăsimilor.

ProCholterol® - supliment alimentar, conține substanțe naturale care ajută la reglarea nivelului de colesterol și menținerea sa în limite normale.

Flacon cu 60 de capsule
Doza recomandată 1-2 capsule pe zi

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProCholterol DuoLife Medical Formula

ProCholterol® - Sprijină funcționarea sistemului cardiovascular, a venelor și a inimii. Reprezintă un element de neînlocuit pentru persoanele care suferă de afecțiuni cardiovasculare.Prin reglarea nivelului de lipide și stimularea procesului de descompunere a grăsimilor reduce riscul de îngroșare a pereților vaselor de sânge.

Contine:

 • Extractul de coacăze de India (Amla) - întărește inima, este un antioxidant natural și una dintre cele mai bune surse de vitamina C. Echilibrează compoziția florei bacteriene, este o sursă excelentă de crom, zinc și cupru.
 • Extractul de usturoi - reglează nivelul colesterolului și al trigliceridelor. Sprijină funcționarea sistemului circulator și a celui imunitar. Conține carbohidrați, proteine, minerale, uleiuri volatile, vitaminele A,B1, B2, C și PP. Datorită conținutului mare de calciu, usturoiul are proprietăți de dezacidifiere.
 • Orez roșu fermentat (inclusiv monacolin K) - sprijină funcționarea ficatului și echilibrează secreția de sucuri gastrice. Ajută le menținerea nivelului normal de lipide în sânge, contribuie la detoxifiere și scădere in greutate. Protejează inima și sistemul circulator.
 • ProCholterol® (formulă protejată extrasă din Nopal- Opuntia ficus-indica) - are un conținut mare de acid folic care asigură controlul nivelului de homocisteină- aminoacid necesar pentru procesul de oxidare a colesterolului “rău”, principala cauză a bolilor arteriale.Reglează metabolismul lipidelor in organism.
 • Extract de rădăcină de Gynostemma pentaphyllum,”planta nemuririi” - ajută la menținerea nivelului normal al lipidelor în sânge.Conține aminoacizi, vitamine și minerale, cum ar fi seleniu, magneziu, zinc, calciu, fier și fosfor. Are importante proprietăți antioxidante, care ajută la controlul presiunii sanguine și al nivelului de colesterol, îmbunătățește funcționarea ficatului.
 • Fitosterolii - sunt utilizați pentru a echilibra nivelul de colesterol, care reduce riscul bolilor de inimă. Fitosterolii echilibrează nivelul de absorbție a colesterolului la nivelul intestinului. Se recomandă persoanelor care au o dietă săracă în grăsimi saturate.
 • Extractul de Brahmi -  reduce procesul de oxidare a acizilor grași din sânge, una din cauzele principale ale afecțiunilor cardiovasculare. Reprezintă o importantă sursă de fitosteroli, flavonoizi și glicozide triterpenoide.
 • ProCholterol nu conține conservanți sau igrediente modificate genetic.

  Opinii știintifice despre ProCholterol®

  “Afecțiunile sistemului circulator sunt una din cauzele de deces care au crescut în ritm alarmant. Factorul crucial în aceste cazuri este dezechilbrul dintre lipide și grăsimi din organism. O modalitate eficientă de a restabili echilibrul este administrarea de ProCholterol®, supliment alimentar bogat în ingrediente naturale care ajută la menținerea nivelului normal al colesterolului și trigliceridelor.”

  prof. Wiktor Stelmach, PharmD, MD Membru al Consiliului Științific DuoLife

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania