Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

My Blood DuoLife 750 ml

My Blood DuoLife 750 ml
My Blood DuoLife 750 ml
219 00 Lei 165 00 Lei
adauga in cos

My Blood este un complex de vitamine, minerale și extracte de fructe și legume, 100% naturale. Este o morfologie fluidă, care ajută la menținerea nivelului corespunzător al globulelor roșii și al producției de sânge. Totodată este o formulă care garantează energie și o condiție fizică bună a organismului.
Mod prezentare: sticla
Volum: 750 ml

Producator: DuoLife

DuoLife

My Blood DuoLife 750 ml

Mod de utilizare:

25 până la 50 ml o dată pe zi înainte de masă. Înainte de utilizare de fiecare dată a se scutura. A nu se depăși porția recomandată pentru consum în decursul unei zile. Produsul nu poate fi folosit ca și substitut (înlocuitor) al unei diete variate. O alimentație echilibrată și un mod de viață sănătos sunt esențiale pentru funcționarea corectă a organismului.

Datorită compoziției sale, în special a conținutului de fier, la persoanele cu probleme digestive și tract digestiv "sensibil", preparatul luat pe stomacul gol poate provoca disconfort digestiv. Prin urmare, la aceste persoane, DuoLife MyBlood este recomandat în timpul mesei sau după masă. Utilizarea suplimentului după masă nu reduce biodisponibilitatea acestuia.

Contraindicații: hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A nu se folosi de către femeile însărcinate sau în perioada alăptării.

Produsul este destinat:

  • Persoanelor cu o activitate fizică crescută
  • Persoanelor care depun un efort intelectual crescut
  • Reconvalescenților
  • Femeilor care plănuiesc o sarcină
  • Vegetarienilor
  • Persoanelor în vârstă / Seniorilor
  • Donatorilor de sânge

Îmbinarea ingredientelor vegetale corespunzătoare cu vitamine și minerale ne-a permis să creăm un nou produs din domeniul suplimentării funcționale. DuoLife Sângele Meu acționează în 3 planuri, într-un mod sinergic și aditiv:

 1. Curăță organismul de toxine

De curățarea organismului de toxine răspund multe ingrediente conținute de produsul DuoLife Sângele Meu. Cel mai important este sucul de sfeclă, legumă bogată în betaină. Cantitățile mari de magneziu din sucul de sfeclă au un efect benefic asupra stării vaselor de sânge.

2. Ajută sistemul vascular, imunitatea și regenerarea organismului

Acțiune complexă și aditivă a ingredientelor suplimentului, asigură cea mai bună susținere a sistemului vascular, imunitatea și regenerarea organismului. My Blood a fost creat datorită colaborării dintre Consiliul Științific DuoLife, Dieteticieni și DuoLife Center for Innovation Reserch™ în așa fel, încât acțiunea unuia dintre ingrediente să crească eficacitatea altuia (așa-zisa acțiune aditivă). Acest lucru conferă efecte maxime în suplimentare.

3. Ajută la menținerea unor rezultate corecte ale morfologiei

Rezultatele sângelui refelctă starea organismului. De aceea preparatul DuoLife Sângele Meu a fost creat în așa fel, încât să furnizeze organismului cele mai valoroase vitamine, minerale și extracte din legume și vegetale.

Compoziție:

Ingrediente: suc din bulbi de sfecă roșie, suc din coacăze negre, suc din struguri roșii, extract din fructe de acerola standardizat pentru conținutul de vitamina C (160mg/50ml), extract din frunze de spanac (50mg/50ml), formula conține vitamine și minerale: vitamina A (acetat de retinil), vitamina D (colecalciferol), vitamina E (acetat de dl-alfa-tocoferil), vitamina C (acid L-ascorbic), vitamina B1 (clorhidrat de tiamină), vitamina B2 (riboflavină- 5 fosfat), vitamina B3 (amida acidului nicotinic), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), B9 (acid folic), B12 (cianocobalamină), B7 (D-biotină), B5 (acid pantotenic), fier (fumarat de fier (II)), zinc (gluconat de zinc), cupru (gluconat de cupru (II)), mangan (sulfat de mangan), seleniu (selenat de sodiu (IV)), molibden (molibdat de sodiu (IV)), iod (iodură de potasiu).

Vitamina C conținută de produs provine din extract de fructe de acerola, suc din sfeclă, coacăze negre și struguri roșii și dintr-un extract natural din amestec de legume și fructe.

I. Morfologie lichidă

 Produsul ajută la menținerea unei stări corecte a globulelor roșii și a producției de sânge. 

II. Complex de vitamine, minerale, legume și fructe
 Produsul este o sursă bogată de vitamine și minerale, care sunt indispensabile pentru funcționarea corectă a organismului tău. Produs complex, care acționează pe principiul sinergiei.

III. 100% natural
Produsul conține numai ingrediente naturale de proveniență vegetală, fără gluten. Nu conține GMO, conservanți, datorită acestui fapt îndeplinește cerințele tendințelor mondiale ale produselor cu etichetă curată.

IV. Doză concentrată
Cu cât doza este mai concentrată cu atât este nevoie de o cantitate mai mică de preparat pentru obținerea efectului. Dozele concentrate permit o creștere maximă a cantității de substanțe active într-o singură porție de preparat. Cantitatea mărită de substanțe active se traduce prin acțiunea întărită a preparatului.

V. IHHP
Avantajul metodei este calitatea ridicată a sănătății și durabilitatea preparatului cât și menținerea valorilor nutritive naturale și senzoriale ale ingredientelor, în comparație cu produsele consolidate cu ajutorul metodelor clasice.

VI. LADME
Liberation -> Absorption -> Distribution -> Metabolism ->Elimination

VII. Ambalaj din sticlă
Sticla destinată scopurilor farmaceutice este supusă unor standarde de specialitate. Protejează cel mai bine produsul împotriva luminii, a umezelii și a schimbărilor de temperatură, și în primul rând nu interacționează cu ingredientele produsului.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania