Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Gama Anti acnee cu Carbune activ

Gama Anti acnee cu Carbune activ
Gama Anti acnee cu Carbune activ
280 00 Lei 119 00 Lei
adauga in cos

UITĂ DE PUNCTELE NEGRE!
Curăţă şi minimizează porii
Piele curată şi purificată

1. Gel de curățare 150 ml
2. Ser absorbant cu efect de netezire 30 ml
3. Mască neagră detoxifiantă 80 ml
4. Loțiune tonică de minimizare a porilor 225 ml

Gama Anti acnee cu Carbune activ

Ingrediente cheie:

•Cărbune activ

•Complex de apă de mare

  Pasul 1. Curățare - Gelul de curățare  curăță în profunzime murdăria, sebumul și toxinele care se acumulează în piele pe durata zilei. Pentru îngrijire zilnică, aplică o cantitate mică de gel între palme, masează delicat cu vârful degetelor. Clătește cu apă caldă. Gelul purifică și protejează pielea împotriva agresiunilor zilnice, poluării, oxidanților, murdăriei, excesului de sebum și a toxinelor. Formula îmbunătățită cu cărbune activ se transformă într-o spumă ușoară, care curăță în mod delicat, reîmprospătând și calmând pielea.

  Pasul 2. Aplicarea Serului absorbant. Înmoaie și deschide porii pentru a permite procesul eficient de curățare în profunzime.  Formula delicată permite pătrunderea ușoară în straturile profunde ale pielii și aduce la suprafață sebumul din porii profunzi și celulele moarte, acționând ca un magnet. Dublează efectul măștii. Pentru îngrijire intensă, după ce cureți fața, folosește Serul cu cărbune activ pentru îndepărtarea sebumului în profunzime înainte de aplicarea măștii. Aplică o cantitate adecvată pe zona pe care vei aplica Masca neagră. Masează delicat cu vârfurile degetelor prin mișcări circulare. Lasă să se usuce 2-3 minute.

Pasul 3. Aplicarea măștii. Masca Neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe și atrage ca un magnet sebumul în exces, murdăria, punctele negre și celulele moarte din piele și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat. Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos. Marca lasă pielii o senzație prospețime.                                                                                               Aplică un strat gros uniform ( suficient de gros încât să nu se vadă pielea) pe față și gât, cu excepția sprâncenelor, liniei parului sau al buzelor. Așteaptă 25-30 de minute sau până masca se usucă în totalitate. Exfoliază delicat masca prin mișcări lente, începând din zonele exterioare. A se evita contactul cu ochii.

Pasul 4. Tonifiere. După curățarea profundă, îndepărtează urmele rămase. Reduce dimensiunea porilor datorită microelementelor. Aplică o cantitate de produs pe o dischetă demachiantă și purifică-ți pielea ștergând delicat fața și gâtul. Dacă discheta se murdărește foarte tare, înlocuieste-o și repetă pașii. 

Depozitați la temperatura camerei.

Doar pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Fără parabeni! Fără triclosan! Fără metale grele!

Fără fosfați, formaldehide și ftalați!

Fără ingrediente de origine animală!

Produse testate dermatologic.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania