Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Crema nutritiva anti-aging

Crema nutritiva anti-aging
Crema nutritiva anti-aging
72 00 Lei
produsul nu este in stoc

INGREDIENTE NATURALE CE HRĂNESC PIELEA ÎMBĂTRÂNITĂ

Producator: Pellamar

Pellamar

Crema nutritiva anti-aging

Complexul nutritiv al acestui produs a fost creat pentru a regenera şi proteja pielea, acţionând atât la suprafaţă cât şi în profunzime, utilizând proprietăţile sărurilor minerale şi aminoacizilor din nămolurile terapeutice (extract Pell Amar). Aminoacizii conţinuţi în extractul din nămol terapeutic au rolul de a hrăni şi regenera celulele ţesuturilor şi a structurii musculare.

  • Testat dermatologic
  • Non-comedogenic
  • Nu conţine alergeni
  • Fără coloranţi şi arome artificial
  • Fără parabeni​

Capacitate flacon: 50 ml

BENEFICII

EXTRACT PELL AMAR

Sursă naturală de energie pentru piele - ajută la păstrarea funcţiilor pielii supuse diverşilor factori de stres cotidian. Aspectul pielii se îmbunătăţeşte vizibil, capătă fermitate şi elasticitate.

SQUALANE, UBIGUINONE (COENZIMA Q10)

Ubiquinona este solubilizată în squalan de origine vegetală şi are rolul de a menţine în acţiune mecanismul natural de apărare împotriva radicalilor liberi; în mod particular previne peroxidarea lipidelor. Accentuarea acestei acţiuni este susţinută şi de cofactorul vitamina E (tocoferyl acetate) / Lecitina.

SACCHAROMICES LYSATE

Activează regenerarea ţesutului prin stimularea respiraţiei celulare cu efect imediat de tonifiere şi catifelare a pielii.

  • EXTRACT PLANTAGO LANCEOLATA LEAF

Extractul din frunze de pătlagină favorizează producerea colagenului, contribuind la îmbunătăţirea fermităţii ţesutului. Este un produs natural cu aport în regenerarea şi protecţia tenului matur, ajută la vindecarea leziunilor, cu acţiune antiinflamatoare şi antioxidantă.

  • EXTRACT DE CALENDULA / SOYBEAN OIL

Extractul de gălbenele în ulei de soia, nemodificat genetic, este bogat în carotenoide cu rol important în frânarea proceselor de îmbătrânire a pielii. Este decongestiv, antiseptic şi antiinflamator şi nu în ultimul rând emolient. Epiderma devine catifelată şi luminoasă.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania