Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Ulei de Argan pentru par

Ulei de Argan pentru par
Ulei de Argan pentru par

Produs natural pur pentru uz zilnic, fără elemente sintetice, coloranţi, conservanţi, odorizanţi. Poate fi utilizat de către adulţi şi copii fără efecte secundare.

50 ml
120 00 Lei
adauga in cos
30 ml
95 00 Lei
adauga in cos
10 ml
38 00 Lei
adauga in cos

Producator: Starlife

Starlife

Ulei de Argan pentru par

Pentru un par sanatos si stralucitor.

Pentru un păr sănătos, puternic şi strălucitor este necesară vitamina E, conţinutul de acizi graşi şi squalene. Vitamina E şi acizii graşi întăresc structura firului de păr, sunt necesari pentru regenerarea părului, stimulează creşterea sănătoasă a părului şi prin asigurarea suplimentarea cu sânge a rădăcinii asigură completarea corespunzătoare a concentratelor nutritive. În cazul în care, părul va primi
substanţe nutritive sănătoase, atunci va fi puternic, şi nu va fi predispus la deteriorare. Squalene este un instrument excelent pentru hidratarea părului, după utilizarea lui părul va primi putere şi strălucire.

Uleiul de argan are un efect excelent, vizibil şi de lungă durată mai ales pe părul uscat, pe păr vopsit, care este lipsit de viaţă.

Pentru unghii stralucitoare si rezistente.

Datorită compoziţiei uleiului de argan se poate utiliza nu numai pe piele şi pe păr, ci şi pe unghii. Acest lucru se datorează faptului că, conţine vitamina E, squalene şi acizi graşi esenţiali. Datorită acestora unghia va deveni puternică, sănătoasă, fără defecte şi strălucitoare. Patul unghiei va fi hidratat şi astfel nu se mai rupe şi nu apar probleme de piele.

 

Uleiul de argan este un ulei pur 100%, presat la rece, unul dintre cele mai valoroase uleiuri. Efectele lui au fost bine cunoscute chiar si de către fenicieni

 

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania