Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProSlimer Medical Formula

ProSlimer Medical Formula
ProSlimer Medical Formula
115 00 Lei
adauga in cos

Formula ProSlimer® DuoLife se bazează pe ingrediente care sprijină tratarea excesului de greutate prin reducerea grăsimii corporale, reglarea echilibrului hidric al organismului și susținerea proceselor metabolice, oferind organismului vitaminele și mineralele necesare pentru o bună funcționare.

Flacon cu 60 capsule
Doza recomandată: 1-2 capsule pe zi

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProSlimer Medical Formula

Datorită formulei sale inovatoare, ProSlimer® contribuie la scăderea efectivă în greutate.
Reglează procesele metabolice, reduce țesutul adipos și ajută la eliminarea apei din țesuturi. Ajută totodată la menținerea unui nivel normal al colesterolului și stimulează procesul de digestie.

Componente:

Extract de Garcinia cambogia (fruct)- prin acidul hidroxicitric pe care îl conține împiedică lipogeneza și permite ficatului să stocheze energia; în consecință, apetitul scade și se obține o stare de sațietate.

Açai berries– datorită conținutului mare de fibre accelerează metabolismul, imbunătățește digestia și reglează nivelul colesterolului.
Contribuie la instalarea unei senzații de sațietate pentru o perioadă mai mare de timp, la controlarea senzației de foame și la reducerea numărului de calorii ingerate. Prin conținutul mare de vitamine, extractul de Açaí berries protejează organismul împotriva stării de oboseală care poate apărea pe parcursul curei de slăbire și scade pofta de dulce.

Extract de Goji – reglează nivelul glicemiei in sânge si activează metabolismul.
Are un conținut mare de fibre care reglează funcționarea sistemului digestiv. Conține
β-Sitosterol, care contribuie la reglarea nivelului de colesterol, acizi grași nesaturați, inclusiv acid linoleic si Omega-6, care favorizează slăbirea.

Extract de orz verde – conține enzime digestive care îmbunătățesc funcționarea tractului intestinal, activează metabolismul și elimină toxinele din organism.

Extract de cafea verde ajută la atingerea greutății optime și sprijină funcționarea rincihilor in procesul de eliminare a apei din țesuturi. Ajută la menținerea greutătii și reduce apetitul.Cafeaua verde ajută la menținerea glicemiei in limite normale.

Acidul clorogenic este un compus organic care face parte din grupa polifenolilor.
Încetinește ritmul de absorbție a glucozei în sistemul cardiovascular. Contribuie la menținerea unei greutăți normale și a echilibrării metabolismului lipidelor.
Îmbunătățește absorbția macro- nutrienților și reglează nivelul glicemiei.

BioSlimer® , formula protejată, extras din citrice și fructe de guarana (Paullinia cupana) suplimentează dieta cu componente naturale care ajută la menținerea unei greutăți normale. Este recomandat pentru persoanele care suferă de obezitate si celulită, pentru că oferă necesarul de vitamine și minerale.

Extract de Gotu Kola (Centella asiatica) contribuie la pierderea în greutate și la menținerea unui nivel normal al colesterolului. Accelerează metabolismul și reduce senzația de ooboseală și epuizare.

ProSlimer® nu conține conservanți sau igrediente modificate genetic.

Opinii științifice despre ProSlimer®“

"Acest supliment în totalitate natural, datorită ingredientelor perfect echilibrate, conținutului său sinergizat, îmbogățit cu formula unică ProSlimer®, reglează efectiv nivelul zahărului din sânge și împiedică transformarea acestuia in grăsimi, accelerând totodată metabolismul.”        Dr.Piotr Kardasz, Președinte al Consiliului Știintific DuoLife

Alte imagini

ProSlimer Medical Formula
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania