Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProMigren DuoLife Formula Medicala

ProMigren DuoLife Formula Medicala
ProMigren DuoLife Formula Medicala
115 00 Lei
adauga in cos

ProMigren® supliment alimentar care asigură funcționarea normală a sistemului nervos central si stimuleaza sistemul imunitar.
Are efecte benefice asupra producerii de serotonină și dopamină, responsabile pentru o activitate mentală normală.

Flacon cu 60 de capsule
Doza recomandată 1-2 capsule pe zi

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProMigren DuoLife Formula Medicala

ProMigren® (formula extrasă din Garcinia mangostana) ajută în cazuri de metabolism dezordonat la nivelul mitocondriilor și în situații de consum nervos ridicat la nivelul creierului. Stimulează procesele metabolice și elimină senzația de oboseală, amețeală și somnolență. Sporește puterea naturală de apărare a organismului și crește rezistența la factorii de stress externi.

Contine:

 • Rodiola rosea -  are efect adaptogen și sporește rezistența organismului la stress și alți factori externi negativi. Are influența pozitivă asupra funcționării memoriei și a proceselor cognitive. Sporește concentrarea și eficiența mentală. Eficiența sa se datorează conținutului de salidrozide și rosavin.
 • Extractul de frunze de spilcuță (iarba fetei) - contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la reducerea stărilor de epuizare și oboseală. Ajută la menținerea unui nivel bun al eficienței mentale. Datorită acestor calități a fost denumită “aspirina medievală”.
 • Riboflavina - este necesară pentru buna funcționare a sistemului nervos și ia parte la procesul de oxidoreducere celulară. Asigură un nivelul normal de energie metabolismului.
 • Extract din semințe de luminița de seară - reglează nivelul prostaglandinelor care se formează în țesuturi și excită terminațiile nervoase. Oferă protecție împotriva factorilor de mediu negativi și protejează sistemul nervos.
 • ProMigren® nu contine conservanti sau igrediente modificate genetic.

  Opinii științifice despre ProMigren®

  “ProMigren® este un produs unic, în ceea ce privește ingredientele și acțiunea sa specifică. Este un supliment alimentar care calmează și echilibrează o multitudine de dezechilibre metabolice și neurologice. Datorită formulei sale excepționale de ingrediente adaptogene, reduce efectele migrenelor și durerilor de cap, sensibilitatea la zgomote și stările de greață, imbunătățește starea de spirit și concentrarea”.Dr Piotr Kardasz, Președinte al Consiliului Științific DuoLife

  “A face față solicitărilor zilnice , în special celor care necesită concentrare și efort mental este omare provocare. În astfel decazuri medicina naturală poateajuta foarte mult, oferind soluțiieficiente și sigure.Recomand ProMigren®pacienților mei pentru că, datorităacțiunii sinergice a ingredientelorsale, sprijină activitatea sistemuluinervos central”

  prof. dr.in farmacie Wiktor Stelmach, Membru al Consiliului Științific DuoLife

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania