Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProImmuno DuoLife

ProImmuno DuoLife
ProImmuno DuoLife
189 00 Lei 138 00 Lei
adauga in cos

Medical Formula ProImmuno® este un produs care conține ingrediente naturale atent selectate, formând o compoziție unică care respectă principiile sinergismului.
Pe baza studiilor științifice, ingredientele DuoLife Medical Formula ProImmuno® pot contribui direct la susținerea organismului în lupta împotriva infecțiilor virale și a infecțiilor bacteriene. El poate susține, de asemenea, organismul în lupta împotriva proceselor inflamatorii asociate infecțiilor.
Flacon cu 60 cps

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProImmuno DuoLife

 Ingrediente: Formula proprie de flavonoizi ProImmuno® obținută din Salcâmul Japonez (Styphnolobium japonicum) standardizați pentru quercetină cu fosfolipide și luteolină, formulă proprie de zinc organic obținută din celule de drojdie inactivate din Saccharomyces cerevisiae, inulină din rădăcina de cicoare comună, (Cichorium intybus), extract din propolis standardizat pentru conținut de galangină, extract din propolisul verde standardizat pentru conținutul de artepilină C, extract din salvie roșie (Salvia miltiorrhiza) standardizat pentru conținutul de tanshinona IIA, apigenina din grapefruit (Citrus paradisi). Ingredientele învelișului: derivat organic de celuloză (HPMC), gumă gellan, complexe de cupru ale clorofilelor și clorofilinelor (colorant). Agent antiaglomerant: dioxid de siliciu. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu trebuie folosit ca substitut al unei diete variate. Dieta echilibrată și un stil de viață sănătos stau la baza funcționării corespunzătoare a organismului uman. 

Ingredientele utilizate sunt naturale, atent selecționate, sub formă de compuși activi izolați sau sub formă de materii prime standardizate pentru conținutul de ingrediente active. Datorită acestui fapt, conținutul de compuși valoroși care susține starea de sănătate din supliment este strict definit și garantat. Biodisponibilitatea lor ridicată și dovedită clinic asigură o absorbție adecvată și, astfel, permite susținerea funcțiilor sistemului imunitar, respirator și cardiovascular — în special în cazul infecțiilor virale, evoluția bolii depinde într-o mare măsură de starea lor.

Efectele mai multor materii prime utilizate au fost confirmate de numeroase publicații științifice și studii clinice. Pe baza studiilor științifice, ingredientele DuoLife Medical Formula ProImmuno® pot contribui direct la susținerea organismului în combaterea infecțiilor virale și a infecțiilor bacteriene. Acestea pot susține, de asemenea, organismul în combaterea proceselor inflamatorii asociate infecțiilor.

Capsulele fabricate din derivat organic de celuloză (HPMC), care conțin și derivați de clorofilă, fără conservanți, gluten și gelatină, sunt potrivite și pentru vegani și vegetarieni (în plus, deține și certificate kosher și halal), cu timp de eliberare întârziat, cu studii clinice* - îmbunătățesc absorbția compușilor activi conținuți în interiorul capsulei, ceea ce se traduce într-o concentrație crescută de substanțe active în organism.

  Ambalaj fără bisfenol A (BPA), un compus cu efecte controversate asupra sănătății43.  Ingrediente naturale 100%, cu un conținut suplimentar de prebiotic - inulină din rădăcina comună de cicoare; inulina stimulează dezvoltarea microflorei intestinale naturale, sprijinind astfel funcția tractului gastrointestinal14,44,45 având un indice glicemic scăzut. Funcțiile optime ale intestinului gros sunt, de asemenea, susținute de substanțele nutritive din drojdia Saccharomyces cerevisiae, conținută în preparat.  

Formulă pregătită ținând cont de principiile sinergiei și antagonismului

 Componente complete - cu un fond biologic conservat care le îmbunătățește biodisponibilitatea, inclusiv o formulă proprie cu quercetină cu biodisponibilitate crescută  Materii prime standardizate, inclusiv extract de propolis obținut printr-o metodă de extracție patentată, care garantează cantitatea dorită de constituenți bioactivi și absența de constituenți inactivi

 Produsul NU conține conservanți, excipienți artificiali și nici OMG- materiile prime utilizate pentru fabricarea suplimentului NU provin din plante/ciuperci modificate genetic.

 Produsul NU conține gluten- este potrivit pentru persoanele cu intoleranță la gluten Ý  -  Utilizarea  suplimentului, fiind formulă concentrată - 1-2 cps pe zi

Contraindicații: Hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. A nu se utiliza în perioada sarcinii sau alăptării. A nu se utiliza la persoanele sub 18 ani. În cazul bolilor cronice consultați un medic înainte de a utiliza produsul. Data de expirare este tipărită pe eticheta produsului, în interiorul cutiei. Numărul lotului se află pe partea de jos a cutiei.

Se poate depozita la temperatura camerei. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Cele mai importante caracteristici ale DuoLife Medical Formula ProImmuno®


Susține organismul în lupta împotriva infecțiilor virale și a proceselor inflamatorii

Ingredientele special selectate ale produsului susțin sistemul imunitar și respirator, ajutând organismul să combată infecțiile tipice sezonului de toamnă-iarnă și primăvară, cum ar fi gripa sau alte infecții virale. Acestea ajută la protejarea organismului în cazul unei imunități reduse, în special în sezonul favorabil infecțiilor.

Biodisponibilitate ridicată a ingredientelor, dovedită clinic

O serie de producători selectează compoziția produsului numai în funcție de cantitatea de substanțe active. La DuoLife, aceeași importanță este acordată gradului de absorbabilitate a acestora. Doar o biodisponibilitate ridicată garantează o acțiune eficientă și un efect cu beneficii pentru sănătate.

Conținut ridicat de potențiali inhibitori de protează virală

Conform rapoartelor științifice, inhibitorii proteazelor virale pot ajuta organismul să combată infecțiile virale.

 

Combinație inovatoare de fitonutrienți standardizați

Standardizarea materiilor prime garantează că fiecare doză de preparat conține aceeași doză de ingrediente active.

Acțiune multidirecțională

Pe lângă acțiunea directă, ingredientele au și alte proprietăți benefice pentru sănătate, în special proprietăți antioxidante care ajută la reducerea stresului oxidativ, contribuind astfel la menținerea funcțiilor optime ale sistemului imunitar, cardio-vascular și ale creierului. Un organism aflat într-o stare generală precară, suferind și de alte boli cronice, este mai expus la o evoluție gravă a infecțiilor, în special a infecțiilor virale.

Surse cunoscute de ingrediente, efectele acestora fiind confirmate de teste

Originea materiei prime afectează în mod semnificativ calitatea acesteia. DuoLife se asigură că materiile prime provin din cele mai valoroase soiuri și regiuni, iar acțiunea lor este confirmată de cele mai recente cercetări științifice.

Sinergia de acțiune

Sinergismul este interacțiunea nutrienților care îi pot ajuta să intre în celulele organismului în cantitate maximă și, de asemenea, potențează efectul fiecărui ingredient în parte. Excluderea antagoniștilor care blochează absorbția ingredientelor active permite o creștere mai mare a biodisponibilității. Aplicarea ambelor principii în același timp vă permite să creșteți absorbția și să optimizați eficiența produsului.

Formule brevetate

Compoziția bogată, unică și brevetată din produsele inovatoare, înregistrată cu marca®, este un secret de fabricație al DuoLife.

Fitonutrienți naturali

Toate ingredientele folosite sunt 100% naturale. Produsul DuoLife Medical Formula ProImmuno® nu conține conservanți sau coloranți artificiali. Compania spune, de asemenea, un „nu!” hotărât OMG-urilor.

100% sigur

Ingredientele produsului sunt complet sigure, certificate și supuse la numeroase teste clinice.

 „Da” pentru vegetarieni

Produsul Medical Formula ProImmuno® DuoLife este alegerea ideală pentru vegetarieni.

ingredientele produsului DuoLife Medical Formula ProImmuno®

 

Quercetina - DuoLife Medical Formula ProImmuno utilizează o formulă brevetată pentru extractul de flori de salcâm japonez, standardizat pentru quercetină, bazat pe tehnologia fosfolipidelor. Ca urmare, biodisponibilitatea quercetinei și profilul său farmacocinetic sunt mult mai bune decât dacă ar fi fost utilizată o materie primă obișnuită.

 

După cum arată cercetările, extractul sub formă de formulă fosfolipidică are o biodisponibilitate de până la 20 de ori mai mare în comparație cu extractul tradițional de quercetină. Important, doza de quercetină utilizată în preparat (250 mg) este o doză cu biodisponibilitate ridicată confirmată de studiile științifice.

Quercetina prezintă trei direcții principale ale efectului benefic asupra sănătății:
• susține sistemul imunitar,
• ajută la combaterea proceselor inflamatorii,
• acționeaza ca un antioxidant natural.

Quercetina aparține grupului de flavonoide, care - potrivit multor persoane, inclusiv celor mai recente cercetări - prezintă un efect care poate susține direct organismul în combaterea infecțiilor virale.

Quercetina susține în mod direct funcțiile optime ale sistemului respirator și imunitar, contribuind astfel la protejarea organismului în stări de imunitate redusă și în sezonul favorabil infecțiilor. Prin efectul său de susținere a sănătății, quercetina ajută, de asemenea, la menținerea stării optime a inimii, a vaselor de sânge, articulațiilor și tractului gastro-intestinal. Contribuie la menținerea organismului într-o stare generală bună, care este extrem de importantă în combaterea eficientă a infecțiilor virale.

În studiile clinice, quercetina a demonstrat un efect benefic asupra funcțiilor sistemului respirator și circulator, precum și asupra susținerii organismului în combaterea alergiilor, inclusiv a astmului și rinitei alergice. Quercetina potențează și efectul vitaminei C, ceea ce o face perfectă pentru suplimentarea cu DuoLife Vita C.


 

Luteolina și apigenina - DuoLife Medical Formula ProImmuno utilizează luteolină din extract de flori de salcâm japonez și apigenină din grapefruit, ambele într-o doză standardizată cu strictețe.

Aceste ingrediente aparțin grupului de flavonoide și au proprietăți valoroase benefice pentru sănătate. Cercetările științifice, inclusiv cele mai recente, au demonstrat că luteolina și apigenina contribuie la susținerea sistemului imunitar și a sănătății organismului în timpul infecțiilor virale  și bacteriene. Ca antioxidanți valoroși, contribuie la funcționarea sistemului cardiovascular, ajută la reglarea glicemiei și nivelului de colesterol, precum și la încetinirea procesului de îmbătrânire.


 

Zinc organic - DuoLife Medical Formula ProImmuno utilizează o formulă brevetată de zinc organic derivată din celulele inactivate ale drojdiei de bere (Saccharomyces cerevisiae).

Formula a fost creată conform unui proces special care a permis atingerea nivelurilor standardizate crescute de zinc și valori nutriționale valoroase ale drojdiei: vitamine, în special din grupa B, minerale, aminoacizi, fibre și altele. Ingredientele de mai sus sunt mai bine absorbite datorită faptului că mediul lor biologic a fost menținut. În plus, vitaminele B și fibrele oferă un suport natural pentru funcționarea tractului gastro-intestinal.

Zincul contribuie la menținerea homeostaziei sistemice, este implicat în procesele imune ale organismului, minimizează efectele toxice ale metalelor grele asupra funcțiilor sistemelor și organelor. Este, de asemenea, un antioxidant valoros protejând celulele împotriva stresului oxidativ. Studiile științifice demonstrează în mod clar că zincul joacă un rol important în susținerea organismul în combaterea infecțiilor virale.


 

Propolisul verde— considerat unul din cel mai valoros propolis din lume, este un produs colectat de albine din planta braziliană Baccharis dracunculifolia, tipică regiunilor tropicale. Culoarea sa verde se datorează clorofilei din țesuturile plantelor tinere.

Propolisul verde conține o mulțime de ingrediente importante, printre altele, polifenoli, vitamine și minerale, dar cel mai valoros este artepilina C, care are un efect de susținere a organismului în combaterea infecțiilor bacteriene și a proceselor inflamatorii. Materia primă din suplimentul alimentar DuoLife Medical Formula ProImmuno este standardizată pentru artepilina C, ceea ce garantează că preparatul conține doza specifică.

Numeroase studii științifice confirmă faptul că propolisul verde demonstrează un efect care poate susține organismul în combaterea infecțiilor bacteriene, virale (inclusiv virusurile gripale), fungice și parazitare. În plus, poate contribui la reducerea inflamației.


 

Propolisul brun (european)— extract — un ingredient care a fost catalogat în numeroase studii științifice ca fiind extrem de valoros în ceea ce privește susținerea sistemului imunitar. Materia primă, al cărei extract a fost folosit în suplimentul alimentar DuoLife Medical Formula ProImmuno®, este un produs recoltat de albine, în principal de la plopul negru, care îi conferă o compoziție valoroasă și proprietăți benefice pentru sănătate. Cercetările științifice confirmă faptul că efectul benefic asupra sănătății al extractelor de propolis depinde de prezența multor compuși polifenolici naturali, cum ar fi galangina.

Propolisul brun prezintă un efect documentat de numeroase studii științifice, clinice și preclinice care poate ajuta organismul în combaterea infecțiilor virale și bacteriene. Propolisul sprijină, de asemenea, starea sistemului imunitar, contribuind la protejarea organismului în timpul solstițiului de toamnă sau de primăvară, precum și la funcționarea corespunzătoare a sistemului respirator.


 

Salvia roșie (danshen, salvie chinezească) — un extract din rădăcini — are un efect de susținere a stării de sănătate documentat de studiile științifice și clinice. Nu numai că susține funcțiile sistemului imunitar, ci și funcționarea tractului respirator. Contribuie la menținerea nivelului corect de colesterol și glucoză din sânge, susține funcționarea rinichilor, inimii și a sistemului nervos central. Are un efect pozitiv asupra stării generale bune a organismului, ceea ce este deosebit de important în ceea ce privește efectul salviei roșii în combaterea infecțiilor virale.

Ca supliment alimentar, danshen este prima plantă tradițională chineză de susținere a stării de sănătate, inclusă în Farmacopeea americană și prima aprobată pentru studiile clinice de către FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente). Ingredientele sale active extrem de valoroase sunt tanshinonele, în special tanshinona IIA, care într-un studiu in vitro a demonstrat un efect direct care poate ajuta la protejarea organismului împotriva virusurilor. Materia primă din produsul ProImmuno® este standardizată pentru tanshinone IIA, asigurându-se astfel prezența unei doze specifice a acestui ingredient în preparat.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania