Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

ProCardiol DuoLife Medical Formula

ProCardiol DuoLife Medical Formula
ProCardiol DuoLife Medical Formula
115 00 Lei
adauga in cos

ProCardiol® Formula optimă pentru mușchiul inimii, vasele de sânge și vene. Este o sursă bogată de substanțe care protejează întregul sistem circulator. Contribuie la buna funcționare a inimii, protejează vasele de sânge, reglează nivelul colesterolului, menține sistemul cardiac în stare de funcționare optimă.

Prezentare Flacon cu 60 de capsule

Doza recomandată 1-2 capsule pe zi

Producator: DuoLife

DuoLife

Categorie: Suplimente naturale

ProCardiol DuoLife Medical Formula

ProCardiol® (formulă protejată de antioxidanți obținuți din amestec uscat de fructe si legume in proporții variabile) sprijină activitatea inimii și reglează presiunea sanguină. Îmbunătățește circulația sângelui la nivelul mușchiului cardiac și grăbește recuperarea după afecțiuni ale sistemului circulator. Întarește venele și vasele de sânge, ceea ce poate constitui un bun tratament preventiv pentru astfel de probleme.

Contine:

 • Extractul de fructe de păducel – protejează inima, reglează presiunea sanguină și arterială. Conține flavonoizi care sporesc aportul de oxigen in sânge la nivelul mușchiului cardiac. Conform studiilor de specialitate, extractul de fructe de păducel sprijină circulația coronariană și toleranța la efort fizic.
 • Extract de flori de hibiscus - este o excelentă combinație între antocianine, flavonoizi și acizi organici. Este o sursă importantă de acizi grasi nesaturați și contribuie la reglarea nivelului colesterolului, susținând funcționarea ficatului. Prin conținutul de polifenoli neutralizeaza radicalii liberi.
 • Extractul de coajă de struguri rosii - conține o cantitate importantă de flavonoizi, antioxidanți naturali care previn bolile de inimă. Componentele din coaja de struguri și din vinul roșu întăresc vasele de sânge și sporesc flexibilitatea lor. Flavonoizii din strugure imbunătățesc funcționarea inimii, sporesc acuitatea vizuală și întârzie procesul de imbătrânire a pielii. Extractul din coajă de struguri și concentratul de vin roșu au proprietăți antioxidante bio- complexe și includ, printre altele, resveratrol, a cărui acțiune este de zeci de ori mai puternică decât a vitaminei C.
 • Aronia - este cel mai sănătos fruct dintre toate. Întăreste pereții vaselor de sânge, le face suple și flexibile și le asigură o bună permeabilitate. Datorită conținutului mare de vitamine reduce oxidarea lipidelor, prevenind formarea plăcilor de colesterol pe pereții arterelor. Dispune de proprietăți nutriționale si antitoxice ridicate.
 • Extractul de rodie - este bogat în vitaminele A, B,C, E- acid linoleic, care menține sistemul circulator în stare bună. Îmbunătățește aportul de sânge la nivelul inimii și reglează metabolismul lipidelor. Este considerat cel mai puternic antioxidant, de trei ori mai mult decât ceaiul verde.
 • Talpa gâștei - este utilizată pentru ameliorarea problemelor cardiace, in special a celor de natură emoțională. Reduce treptat presiunea arterială și sporește eficiența mușchiului cardiac. Este o sursă importantă de fenilpropanoid, care protejează inima și sistemul circulator, și de flavonoizi care întăresc pereții vaselor de sânge.
 • Extract de gura lupului - conține componete biologic active, cu proprietăți antioxidative Acestea contribuie la eliminarea metalelor grele din sânge și reduc efectele schimbărilor la nivelul vaselor de sânge. Flavonoizii întăresc inima, imbunătățesc nivelul de oxigenare și sprijină microcirculația.

  ProCardiol® nu conține conservanți sau igrediente modificate genetic.

  Opinii știintifice despre ProCardiol®

  “Din ce in ce mai mulți oameni cumpără produse care să le ajute funcționarea inimii și a sistemului circulator. Din experiența mea pot sa susțin că multe cazuri critice ar fi putut fi prevenite dacă pacientul ar fi avut mai multă grijă de sănătatea inimii prin profilaxie începută mai devreme. Eu recomand suplimente naturale cum este și ProCardiol® pentru că au un conținut atent selecționat de ingrediente naturale care ajută funcționarea inimii și a sistemului circulator, contribuie la reglarea presiunii arteriale și păstrează starea normală a vaselor de sânge.”

  Prof asociat dr Mieczysław Pasowicz, Membru al Consiliului Științific DuoLife

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania