Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Pachet Detoxifiere

Pachet Detoxifiere
Pachet Detoxifiere
410 00 Lei 287 00 Lei
produsul nu este in stoc

ANTI-PARASITE -60 cps, pentru curățarea organismului de paraziți;
139 lei
CLEANSER Star - 60 cps, pentru digestie, funcționarea sănătoasă a intestinelor si curățarea colonului; 151 lei
CHITOSAN - 60 cps, pentru scăderea colesterolului, curățarea sângelui, a celulei, în special a celulei ficatului. 120 lei

Compoziția fiecărui produs se poate vedea la detaliile încărcate pe produsul single.

Producator: Starlife

Starlife

Categorie: Detoxifiere

Pachet Detoxifiere

IMPORTANŢA DETOXIFIERII ORGANISMULUI

             Uneori consumăm tot ce este corect şi necesar şi totuşi nu ne simţim bine. Acest fenomen se petrece prin slabirea accentuată a membranei celulare ce permite pătrunderea viermilor, viruşilor care vor popula porţiuni din tractul intestinal creând diferite boli.

 

Dacă cumva nu stiaţi, majoritatea alimentelor pe care noi le consumăm în fiecare zi, conţin diferite substanţe toxice pentru organismul nostru:

* Conservanţii(‘E-urile’)  din aproape toate alimentele din comerţ

* Mercurul cu care sunt intoxicaţi peştii şi algele

Carnea nesanătoasă a animalelor crescute cu hormoni şi antibiotice.                                                                                                                  

* Chimicalele cu care sunt stropite fructele şi legumele

Iar lista merge MUUULT mai departe…

Toate acestea ne  ‘poluează’ organismul în fiecare zi, iar partea şi mai rea este că unele dintre aceste substanţe SE ACUMULEAZĂ. Ele nu se pot elimina în mod normal din organism, iar în timp, cu cât consumăm mai multe, cu atât ele se acumulează mai mult şi devin şi mai nocive. Astfel că vom avea o sursă de toxine care ne ‘poluează’ zilnic chiar din interiorul propriului nostru organism. Acelaşi fenomen (de depunere a toxinelor) se poate întampla chiar dacă consumăm alimente sănatoase ,pe care însă le combinăm greşit: dacă consumăm două alimente pe care stomacul nu le poate digera în acelaşi timp, ele merg mai departe nedigerate şi intră în putrefacţie în intestin.

Partea bună  – este că putem curăța aceste substanţe toxice folosind produsele pentru detoxifiere.

Aşadar… de ce începem cu colonul? Colonul este sistemul de canalizare al organismului nostru. Prin colon trec zilnic substanţele nefolositoare şi toxice pe care corpul nostru trebuie neapărat să le elimine pentru a nu se intoxica.  Dacă se întamplă ca acest sistem de evacuare să se deregleze, avem toate şansele să rămânem cu o grămadă de deşeuri în organism.

 Partea mai rea:  aceste deşuri pot rămâne lipite de pereţii colonului chiar câţiva ani, iar astfel să ne intoxicăm putin câte puţin în fiecare zi formând o placă mucuidă.

Consecinţe? Îmbătrânire prematură, migrene, boli de piele, îmbolnăvirea altor organe (în special ficatul şi rinichii) şi lista poate continua. Asa cum am spus la început, cu toţii ne expunem inevitabil toxinelor zi de zi, deoarece aşa sunt timpurile în care trăim.

Corpul nostru face eforturi imense pentru a elimina o parte cât mai mare de toxine! De aceea este indicat să-i dăm corpului o mână de ajutor, în loc “să-i punem beţe în roate” (cum se întamplă de cele mai multe ori).

De unde ştim dacă avem nevoie de DETOXIFIERE ?

Un organism intoxicat prezintă astfel de simptome:

 

* Depuneri albicioase pe limbă

* Oboseala cronică şi trezitul greu dimineaţa

* Transpiraţie şi respiraţie cu miros neplăcut

* Constipaţie

* Obezitate sau supaponderabilitate

* Mirosul puternic al materiilor fecale

* Pofta puternică de dulciuri sau alimente prăjite

*Boli  cronicizate precum: acnee, hemoroizi, cancer, reumatism, atrita, diabet etc.

* Iar pe plan psihologic: anxietate, nervozitate, lipsa puterii de concentrare şi memorare.

Care este legatura dintre colon şi aceste stări?

Trebuie să înţelegem că omul NU este o adunătură de organe, ci este o fiinţă ÎNTREAGĂ.

Fiecare organ al nostru depinde de sănătatea celorlalte organe. Adică orice dezechilibru într-un organ provoaca dezechilibre în TOATE celelelalte organe. Cu atât mai mult colonul, care s-a demonstrat că influentează FOARTE puternic sănătatea generală a întregului organism.

De exemplu: S-a demonstrat că un colon  ‘murdar’ afectează atât sănătatea ficatului cât şi pe cea a rinichilor.

Pe lângă asta, un colon murdar determină afecţiuni  ca:  slăbirea vederii (în special miopia), slăbirea auzului, durerile de urechi, reumatismul, acnee, psoriazis, astmul etc.

Produsul CLEANSER are exact rolul de a curața colonul de toate depunerile acumulate.

Organismul uman este des atacat de mulţi paraziţi (bacterii, fungii), care răstoarnă echilibrul intern al organismului. Cauzează anual moartea multor oameni, pentru că privează organismul de substanţe nutritive importante, care sunt indispensabile menţinerii funcţiilor biologice normale. Produsul ANTI-PARASITE luptă împotriva paraziților, bacteriilor şi microbilor.

CHITOSAN-ul este un supliment alimentar cu fibre pentru reducerea nivelului de colesterol
şi a greutăţii corporale, pentru că are o capacitate însemnată de legare a grăsimilor şi
colesterolului în aparatul digestiv. Cu acest efect reduce conţinutul de calorii al alimentelor consumate, pentru că menţine grăsimile în formă gelatinoasă, care astfel trec uşor prin aparatul digestiv şi îmbunătăţesc funţionarea colonului.Acest produs conţine şi vitamină C,
care creşte eficienţa lui.
CHITOSAN-ul leagă de opt ori mai multe grăsimi decât masa sa specifică, toate astea fără reacţii adverse. Contribuie la eliminarea substanţelor toxice din organism, ajută vindecarea rănilor şi inflamaţiilor, reduce formarea pietrelor la rinichi.

Astfel cele 3 produse din pachetul de detoxifiere iși măresc efectele formand unul dintre celemai eficiente programe de curățare și detoxifiere a organismului.

Alte imagini

Pachet Detoxifiere
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania