Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Pachet Aparat Locomotor

Pachet Aparat Locomotor
Pachet Aparat Locomotor
642 00 Lei 450 00 Lei
adauga in cos

Osteo Star 1000 ml
Cartilage Star 500 ml
De ce vedem în media atât de multe reclame despre produse pentru nutriţia articulaţiilor?
Pentru că aceasta este problema numărul 1.!
Calciul, magneziul, vitamina D sunt indispensabile formării şi menţinerii osaturii şi danturii sănătoase şi puternice. Articulaţiile noastre lucrează fără întrerupere: toată ziua ele fac o mişcare de alunecare, ca o maşinărie. La un moment dat în acest sistem apar disfuncţii şi “între oase” începe “să doară”.
Cea mai eficientă combinație pentru sistemul locomotor, oase, articulații și mușchi, atât ca prevenție cât și ca tratare este cea dintre produsele Osteo Star si Cartilage Star.

Producator: Starlife

Starlife

Categorie: Aparat locomotor

Pachet Aparat Locomotor

Aparatul locomotor este alcătuit din sistemul osos și sistemul muscular,  ambele asigurând susținerea corpului și posibilitatea de deplasare..

Sistemul osos – toate oasele care constituie scheletul și care impreuna cu articulațiile formează elementele pasive ale aparatului locomotor, puse în mișcare de elementele active,respectiv de mușchi.

CARTILAGE STAR este un produs special, care conţine substanţele importante pentru funcţionarea sănătoasă a muşchilor, articulaţiilor, cartilajelor, tendoanelor, ţesutului conjunctiv în formă lichidă, cu absorbţie rapidă.

Glucozamină-hidroclorură este o componentă importantă a cartilajelor şi a lichidului
sinovial, se găseşte în concentraţie mare în articulaţii. Este o substanţă naturală a organismului, care se formează din glucide. Este componenta de bază a lichidului
sinovial, stimulează condrocitele (celule care formează cartilajul) pentru sinteza de proteoglican şi colagen.
Sulfatul de condroitină (extras din cartilaj de rechin) este un element de bază al formării
şi regenerării cartilajului. Este o componentă importantă a substanţei fundamentale (material care umple spaţiile dintre celule) a cartilajului. Este recomandat special pentru vârstnici, pentru cei care prestează muncă fizică şi pentru sportivi. Prin protejarea ţesutului de cartilaj, sulfatul de condroitină reduce durerea articulară, are efect antiinflamator.
Vitamina C participă la procesul de formare a colagenului. Colagenul este proteina, care se găseşte în cel mai mare procent (30%) în organism.
MSM-ul (metil-sulfonil-metan) este un compus organic de sulf, care menţine condiţia bună
a pielii, a părului şi unghiilor, paticipă la formarea osaturii şi a ţesutului conjunctiv. Are efect asupra formării colagenului şi formării structurii glucozaminelor. În afară de tratamentul osteoartrozei, se utilizează şi pentru tratamentul acneei, arsurilor, alergiei, candidiazei, artritei, durerilor articulare (mai ales la sportivi).
Colagenul de tip II este compus din fire de colagen foarte subţiri, care formează 50% din
mediul celular. Acest colagen formează o plasă spaţială, care este aranjată în cadrul cartilajului articular corespunzător încărcării articulaţiei. Colagenul de tip II se găseşte în cartilajele articulare, în cartilajele elastice şi în nucleul pulpos al discului intervertebral.

Ce conţine o doză (15 ml) de CARTILAGE STAR:

  • Glucozamină-HCl. . . . 2.028 mg
  • Condroitină. . . . . . . . 1.218 mg
  • MSM . . . . . . . . . . . . . 507 mg
  • Vitamină C. . . . . . . . . 122 mg
  • Colagen de tip II . . . . . . 44 mg                                                       

Doza recomandată: 2× 15 ml/zi, 1× 15 ml pentru copii, 2× 15–30 ml pentru sportivi (1 capac = 30 ml). Atenţie: Utilizarea nu este recomandată copiilor, femeilor însărcinate, femeilor care alăptează, pentru cei care utilizează produse contra coagulării sângelui, pentru cei care au alergie la produsele de mare. După răniri serioase şi în perioada de după operaţii, produsele de cartilaj de rechin nu sunt recomandate din cauza efectului de împiedicare a formării vaselor de sânge.

După vârsta de 45 de ani este recomandată pentru toţi utilizarea regulată a OSTEO
STAR-ului, care conţine într-o combinaţie ideală substanţele nutritive pentru regenerarea
ţesutului osos.  OSTEO STAR-ul ajută îmbunătăţirea osteoporozei pe căi naturale. Dacă îl combinăm adecvat cu produsele de armonizare a sistemului hormonal, se pot obţine rezultate fără concurenţă în lume în restabilirea structurii ţesutului osos. După 6 luni de utilizare, cantitatea ţesutului osos creşte cu 30%.                                                         Osteoporoza este o boală metabolică, la care ţesutul osos se răreşte şi structura oaselor este afectată. Ca şi consecinţă oasele se fracturează repede. Riscul formării osteoporozei creşte cu înaintarea în vârstă, se întâlneşte mai des (75% din cazuri) la femei.Lipsa de substanţe minerale a oaselor poate fi măsurată cu ajutorul densitometrului, cu care se evaluează măsura osteoporozei şi riscul fracturilor.
Pierderea substanţelor minerale din ţesutul muscular poate fi oprită sau încetinită cu utilizarea produselor care conţin calciu, magneziu, vitamina D. Aceasta înseamnă
prevenirea osteoporozei.

Cantitatea adecvată a calciului, magneziului, vitaminelor D şi C (care se găsesc
în formă coloidă ionizată în OSTEO STAR) au rol important nu numai în restabilirea structurii oaselor, ci sunt şi părţi ale multor procese metabolice. Absorbţia sau utilizarea biologicăînseamnă utilizarea de către organism în procesele metabolice.

OSTEO STAR-ul conţine substanţele enumerate, este un supliment alimentar extraordinar
pentru tineri, femei, bărbaţi. Avantajul lui consta, în afara faptului că magneziul şi calciul sunt în cele mai asimilabile forme şi în uşurinţa de utilizare, pentru că este un lichid.

Pentru completarea cantităţilor de magneziu şi calciu asemănătoare cu cele conţinute în 15 ml de OSTEO STAR ar trebui să înghiţim 22 de tablete din produsele de pe piață.

Doza recomandată: 15 – 30 ml/zi (1 capac =15 ml).
Compoziţie: Magneziu 123,9 mg (33 % DZR), calciu 266,6 mg 33,3 % DZR, concentrat de suc de struguri (1,36 g/30 ml), concentrat de suc de afine (1,2 g/30 ml), acid citric, fructoză, aromă de zmeură, vitamină C/acid ascorbic 15 mg (18,7 % DZR), vitamină D/colecalciferol 5 μg (100 % DZR), apă purificată, sirop de porumb.

 

Alte imagini

Pachet Aparat Locomotor
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania