Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Masca de fata Collagen Beauty Care 50 ml

Masca de fata Collagen Beauty Care 50 ml
Masca de fata Collagen Beauty Care 50 ml
192 00 Lei
produsul nu este in stoc

Masca de față Beauty Care Collagen este o mască de față regenerantă pentru noapte cu proprietăți hidratante, antirid și care conferă fermitate. Formula bogată bazată pe 12 ingrediente active, care au proprietăți de hidratare, lifting, calmare, anti-îmbătrânire și hrănire.

Producator: DuoLife

DuoLife

Masca de fata Collagen Beauty Care 50 ml

Mod de utilizare:
Masca este ultimul pas în îngrijirea pielii feței seara. Aplicați un strat subțire, după ce ați curățat pielea, ați aplicat tonicul și serul pe față, gât și decolteu și masați excesul cu vârful degetelor. Lăsați masca peste noapte. Utilizați de două ori pe săptămână sau mai des în funcție de nevoile pielii.

Masca de față pentru noapte DuoLife Beauty Care Collagen înseamnă...

1. Mască de față regeneratoare pentru noapte, cu proprietăți hidratante, de fortificare și antirid.

2. Datorită componentei SIRTALICE prezente în mască, deja după 30 de minute are loc reducerea adâncimii
ridurilor cu 13%1.

3. Produsul conține POLYLIFT®, un ingredient de origine naturală. În studiile de aplicare, până la 76% dintre femei confirmă efectul imediat antirid, în special în zona „labei gâștii”2.

4. Masca face parte din tendința ”beauty sleep”. Aceasta înseamnă că selectarea atentă a produselor cosmetice pentru îngrijirea de seară poate garanta o piele frumoasă, strălucitoare și sănătoasă.

5. Indicele de naturalețe al produsului este de 96,5%.

6. Mască, pe care o folosim de două ori pe săptămână sau mai des, în funcție de nevoile pielii. După curățarea pielii feței și folosirea serului, aplicați un strat subțire de mască pe față în locul cremei de noapte, masați excesul cu vârful degetelor. Lăsați masca peste noapte.

1 Studii in vivo ale substanței active SIRTALICE.
2 Studii in vivo ale substanței active POLYLIFT ®.

 

În ultimii ani în îngrijirea pielii a apărut o nouă tendință numită „beauty sleep”, din care rezutlă că alegerea corespunzătoare a cosmeticelor pentru îngrijirea de seară, în concordanță cu ritmul natural al pielii noastre, este esențială pentru o piele frumoasă, strălucitoare și sănătoasă.

Procesele care au loc noaptea în pielea noastră asigură regenerarea, reducerea ridurilor și a cearcănelor. Acestea contribuie la creșterea tensiunii arteriale și a temperaturii corpului, iar iar porii măriți permit absorbția maximă din cosmetice a tot ceea ce este mai bun, cu putere dublă!!

Prin urmare, îngrijirea adecvată a pielii noastre înainte de culcare este o modalitate sigură de a o menține tânără și sănătoasă. Cosmeticele pentru îngrijirea de seară trebuie să susțină pielea în procesele sale naturale – să stimuleze sinteza colagenului și elastinei, să completeze deficiențele de vitamine, micro- și macronutrienți, să reconstruiască bariera de protecție a epidermei și să ofere o hidratare și hrănire intensă.

ȚINE MINTE!

În timpul nopții, pielea este concentrată pe REGENERARE

1. Îngrijirea de seară trebuie începută de la curățarea prin demachiere - curățarea temeinică a tenului cu un lichid micelar, un gel de spălare a tenului și un tonic. După acest tratament, pielea este pregătită pentru următoarele etape de îngrijire.

2. Următorul pas este aplicarea a 3-5 picături DuoLife Beauty Care Collagen Face Serum pe față, gât și decolteu.

Serul pentru ten va avea grijă de elasticitatea, fermitatea și tensionarea corespunzătoare a pielii. În timpul nopții, va stimula pielea să producă colagen și elastină. În plus, va avea grijă de hidratarea, hrănirea și regenerarea corespunzătoare.

3A. Apoi aplicați produsul foarte de bogat în ingrediente active DuoLife Beauty Care Collagen Night Cream.

Formula bogată hidratează intens și profund, revitalizează, îmbunătățește starea și fermitatea pielii. Ajută la combaterea ridurilor vizibile, hrănind în același timp pielea datorită conținutului de substanțe active inovatoare.

3B. De două ori pe săptămână sau mai des (în funcție de nevoile pielii), după utilizarea serului în locul cremei de noapte, aplicați pe față DuoLife Beauty Care Collagen Face Mask.

Aceasta este o mască de față unică pentru noapte, cu proprietăți de regenerare, hidratare, fortificare și antirid. Formula bogată se bazează pe 12 ingrediente activecare au proprietăți de hidratare, lifting și hrănire. Formula special dezvoltată a măștii conferă fermitate, netezește ridurile existente și ajută la prevenirea apariției unor riduri noi.

 

Alte imagini

Masca de fata Collagen Beauty Care 50 mlMasca de fata Collagen Beauty Care 50 mlMasca de fata Collagen Beauty Care 50 mlMasca de fata Collagen Beauty Care 50 ml
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania