Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Keratin Hair Complex

Keratin Hair Complex
Keratin Hair Complex
218 00 Lei 198 00 Lei
adauga in cos

Keratin Hair Complex este un supliment alimentar lichid bazat pe keratină.
Conține ingrediente 100% naturale de origine vegetală, brevetate international și au fost testate clinic. Eficacitatea acestora a fost confirmată de testele privind creșterea și condiția părului. Materiile prime utilizate la crearea produsului au o eficacitate demonstrată în cazul utilizării pe cale orală și este destinat utilizării de către femei și bărbați.
Conținut: 750 ml

Producator: DuoLife

DuoLife

Keratin Hair Complex

Instrucțiuni de utilizare: Se recomandă doza de 25-50 ml o dată pe zi, înainte de masă. Se agită înainte de fiecare utilizare. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Produsul nu trebuie utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată. Dieta echilibrată și un stil de viață sănătos sunt baza pentru buna funcționare a corpului uman.

PASUL I - Keratin Hair Complex ajută părul să crească

Extractul din orez negru și din opunția ficus-indica stimulează creșterea părului prin inducție pentru multiplicarea celulelor din foliculii de păr. Efectul este așa-numitul "baby hair".

PASUL II - Keratin Hair Complex stopează căderea părului
Compoziția unică de ingrediente a fost selectată astfel pentru a optimaliza procesul de stimulare și regenerare a părului. Toate ingredientele utilizate se completează reciproc, creând o Terapie Nutritivă lichidă cu Keratină a Părului. Preparatul previne căderea excesivă a părului.

PASUL III - Keratin Hair Complex Oferă părului densitate și volum
Produsul Keratin Hair Complex conține fructe amli, care sunt pentru păr o sursă importantă de vitamina C. Deficitul de vitamina C duce la înrăutățirea funcționării scalpului, ceea ce face ca procesul de creare al firului de păr să fie perturbat și să apară problema căderii părului. Extractul din sâmburi de struguri influențează hrănirea și stimularea bulbilor de păr. Aceste ingrediente sunt decisive pentru o mai bună structură a părului și pentru etanșarea stratului protector al acestuia.

KERATIN HAIR COMPLEX 2 în1 SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE

☑ Căderea părului scade cu 34% deja după o lună de utilizare **

☑ Reducere substanțială a căderii părului. 86% după tratamentul complet **

☑ Părul tău de 10 ori mai puternic și de 2 ori mai flexibil decât înaintea tratamentului **

☑ Îmbunătățire semnificativă a volumului și a densității. XXL pentru părul subțire **

☑ Rezultate vizibile după 3 luni de utilizare **

* Se referă numai la anumite ingrediente.
** Testul a fost efectuat pe un grup de 21 de persoane. Verificarea acțiunii realizată o dată la 2 săptămâni. Testul a fost realizat într-un laborator de testare.

Ingredients: guava purée, raspberry fruit juice, black rice and Opuntia ficus-indica flower extract formula standardised to provide anthocyanins (250mg/50ml), amla fruit extract standardised to provide Vitamin C, organic pea sprout extract (100mg/50ml), solubilized keratin (100mg/50ml), nettle leaf extract (70mg/50ml), grape seed extract standardised to provide polyphenols (50mg/50ml), field horsetail extract (50mg/50ml).

Depozitare: depozitați la temperatura camerei, nu lăsați la îndemâna copiilor. Păstrați la frigider după deschidere și utilizați în termen de 30 de zile. Protejați recipientul împotriva razelor solare directe. Dat fiind faptul că suplimentul alimentar DuoLife este un produs natural, gustul și consistența pot varia între loturile individuale, în funcție de sezon și de ingredientele utilizate pentru producție. Posibilul reziduu este creat de ingrediente naturale și este un proces tipic pentru astfel de produse. Agitați înainte de utilizare dacă se formează reziduuri în partea de jos.

Contraindicații: hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. A nu se utiliza în timpul sarcinii sau alăptării.

Ingredients

25 ml

50 ml

100 ml

Vitamin C

50 mg

100 mg

200 mg

NRV*

63%

125%

250%

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania