Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Ginseng RHs

Ginseng RHs
Ginseng RHs
200 00 Lei 150 00 Lei
adauga in cos

Caracteristici şi avantaje: adaptogen natural, reprezintă o profilaxie excelentă a îmbătrânirii premature, reduce oboseala, contribuie la menţinerea imunităţii şi recuperarea rapidă a organismului.

Producator: Green World

Green World

Categorie: Suplimente naturale

Ginseng RHs

Compoziţie: extract de ginseng.

Ambalaj: 30 capsule a câte 350 mg;

Mod de folosire: 1-2 ori pe zi a câte 1-2 capsule după masă.

Unele ginsenozide au proprietăți sedative, anticonvulsivante, analgezice și antipsihotice. Pe de altă parte, alte ginsenozide au fost evidențiate ca având proprietăți stimulante asupra sistemului nervos.

Exista și studii care remarcă existența unor proprietăți antiinflamatoare, antiulceroase, hipotensive și de stimulare a imunității.

Studii foarte recente, efectuate de cercetătorii coreeni sugerează că administrarea ginseng-ului poate să reducă riscul de boli canceroase cu până la 85%.

Proprietăţile principale ale ginsengului ca ale unui adaptogen sunt:

• capacitatea de a exercita un efect tonic puternic, de a îmbunătăţi tonusul organismului, capacitatea de funcţionare a acestuia, imunitatea şi rezistenţa la factorii nefavorabili şi agenţii patogeni. Se consumă în cazul organismelor  slăbite general, la  răceli frecvente,  recuperare după  boli grave,  tensiune arterială scăzută, la inerţie şi somnolenţă generală;

• are o capacitate remarcabilă de a regla starea sistemului nervos central, contribuie la acumularea în muşchi, ficat şi inimă a glicogenului (glicogenul este principalul combustibil pentru muşchi, numai după epuizarea rezervelor de glicogen muşchii încep să asimileze aminoacizii şi acizii graşi); sporeşte sensibilitatea celulelor organismului la hormonii proprii şi compuşi nehormonali (astfel, reglarea proceselor metabolice devine tot mai exactă şi mai rapidă);

• sporeşte rezistenţa organismului la poluarea industrială şi gazele de eşapament.

Contraindicații: nu se recomandă persoanelor care sunt în tratament cu anticoagulante.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania