Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Gel natural Aloe Vera 8g

Gel natural Aloe Vera 8g
Gel natural Aloe Vera 8g
10 80 Lei
adauga in cos

CONȚINE 99% COMPONENTE NATURALE:
suc de aloe vera - 98,5%
ulei de măsline - 0,42%
carbomer agent de gelifiere - 1%
conservant alimentar acid sorbic - 0,08%
Acest gel este ideal pentru hidratarea zilnica a pielii fetei si corpului.

Producator: TianDE

TianDE

Categorie: Tratarea durerilor

Gel natural Aloe Vera 8g

Uleiul de măsline - un ingredient cosmetic valoros numit "aur lichid pentru piele." În acest caz este folosit pentru a-i conferi produsului consistența uniformă.

Carbomerul este folosit pentru a conferi consistență groasă de gel. Netoxic, intră în componența mai multor substanțe medicale, inclusiv pentru ochi și este, de asemenea, utilizat pe scară largă în industria alimentară.

Acidul sorbic (din lat. sorbus - "sorb") a fost izolat pentru prima data prin distilarea uleiului de sorb. Conservant folosit în industria alimentară.

    * Sucul de Aloe Vera este un pretios depozit energetic pentru piele

Sucul conținut în frunze – cel mai valoros din aloe, stochează mai mult de 200 de substanțe biologic active.

    Tocmai datorită sucului planta ​​poate trăi fără apă, chiar și în absența completă a solului pentru o lungă perioadă de timp, și chiar germina! În situații extreme, aloe închide porii, menținându-și umiditatea și toate substanțele nutritive din frunzele sale.

    De aceea, pentru a mări concentrația de substanțe nutritive din sucul de aloe, înainte de a tăia  frunzele pentru produse cosmetice, planta nu se udă special timp de câteva săptămâni.

         În rezistența și capacitatea de a acumula umiditate aloe nu este inferioară cactusului – rudei sale apropiate (ambele aparțin familiei de plante suculente – din lat. succulentus, «suculent»).

Pielea noastră nu  are asemenea mecanisme perfecte de apărare. Ea își pierde în mod constant umiditatea. Gelul aloe vera o ajută nu numai să completeze, dar și să mențină rezervele de apă și substanțe nutritive.

Vitaminele A, B1, B2, B3, B9, E, care asigură protecție antioxidantă prevenind îmbătrânirea prematură a pielii, îmbunătățesc procesele metabolice în celule.

Aminoacizii (20 din 22 cunoscuți) - materialul de construcție pentru proteina de bază a pielii, colagenul. Aminoacizii sunt implicați în metabolizarea grăsimilor, activează celulele imune, contribuie la refacerea țesuturilor afectate.

Antiseptice naturale (acid salicilic, antrachinonă) opresc înmulțirea bacteriilor, contribuind la eliminarea inflamației și acneei.

Cocteil mineral (sodiu, potasiu, magneziu, mangan, calciu, fier, zinc, fosfor, cupru, seleniu și crom) stimulează circulația și îmbunătățește nutriția celulelor pielii. Mineralele nu pot fi produse de organism, dar, la fel ca vitaminele, sunt implicate în procesele de formarea de energie,  a creșterii și regenerarii țesuturilor.

Din istorie: proprietăți utile ale plantei aloe au fost cunoscute la greci încă  în secolul IV î.Hr. Există o legendă conform căreia Aristotel l-a sfătuit pe Alexandru Macedon să cucerească insula Socotra, în scopul de a intra în posesia unor plantații de aloe. De aceea, aloe este adesea numită «planta lui Macedon».

*  Gelul de Aloe Vera este APA VIE PENTRU PIELE

HIDRATEAZĂ DE 4 ORI MAI BINE ȘI MAI REPEDE DECÂT APA

Frumusețea și sănătatea pielii la orice vârsta depinde de gradul ei de hidratare. Pielea noastră este tânără si proaspătă, dacă conține multă apă. Umiditatea oferă întindere și elasticitate. Deshidratarea îngreunează pătrunderea nutrientilor în celule. Ca rezultat, pielea devine uscată si hipersensibilă, își pierde elasticitatea, devine mai subțire, solzoasă, acoperită cu riduri.

            Gel aloe vera 98,5% TianDe este ideal pentru hidratarea de zi cu zi. Substanțele biologic active de aloe (lignine) pătrund în piele de 4 ori mai repede și mai adânc decât apa. Iar pelicula de protecție formată de extractul de aloe, previne pierderea umidității pielii.

Gelul de Aloe Vera este necesar pielii si pe timp de noapte.Când dormim, pielea își pierde de 3 ori mai multă apă decât în timpul zilei.

În timpul somnului, temperatura corpului nostru se ridică, în același timp, crește evaporarea umezelii. Este dovedit faptul că pe timp de noapte pielea pierde de 3 ori mai multă apă decât în timpul zilei. Ea devine uscată, aspră, poate apărea senzația de efect constringent și se manifestă mâncărime. Lipsa de umiditate în piele conduce la distrugerea fibrelor de colagen și elastină. În acest caz, pielea devine mai puțin elastică, încrețită. Gel aloe vera 98,5%  redă umiditatea întăritoare.

Este de dorit să se aplice gelul cu cel puțin 40 de minute înainte de culcare,  poate și mai devreme (o oră și jumătate) iar perioada cea mai potrivita in care pielea se reface în mod activ este  de la ora 22 până la ora 24.

* GELUL ALOE VERА  ― PRIMUL AJUTOR PENTRU PIELE‖
 Accelerează vindecarea rănilor fără formarea de cicatrici
 Se aplică cu succes la arsuri, solare și chimice
 Ameliorează rapid senzația de mâncărime la pișcăturile de insecte
 Reduce manifestări alergice pe piele, Elimină iritația după ras
Gelul aloe vera îmbunătățește capacitatea de regenerare a pielii, datorită conținutului ridicat de aminoacizi, care sunt elementele constitutive ale proteinelor și stimulează producția de colagen. Producția sporită de colagen activează procesul natural de alternanță de generații de celule și accelerează vindecarea: sub acțiunea aloei vera țesutul se reface mai repede decât apucă să se formeze cicatricea. Gelul aloe vera calmează excepțional pielea după efectele negative ale razelor solare și vântului,
elimină iritațiile și inflamațiile după ras. Acesta poate fi folosit ca remediu la arsuri, după bărbierit și peeling chimic, dar și pentru a accelera procesul de vindecare a porțiunilor degradate pe corp.
*  GELUL ALOE VERА - ÎNTĂREȘTE BARIERA PROTECTOARE A PIELII
pН аloe = pН piele
Echilibrul pH-ului pielii - este mantaua de protecție. Menținerea echilibrului acido-bazic la un nivel corespunzător este esențială pentru a păstra bariera protectoare a pielii. Această barieră, ca un voal invizibil, păstrează lipidele necesare și curăță pielea de murdărie și bacterii. Nivelul de pH la aloe vera coincide cu echilibrul acido-bazic natural al pielii, ceea ce înseamnă că GELUL ALOE VERA menține pH-ul normal al pielii și restabilește tulburările.

Gel Aloe Vera TianDe - mijloc universal care îndeplinește nevoile fiecărui tip de piele. Normalizează glandele sebacee la tenul gras și mixt. Iar pe cel uscat și sensibil il calmează și catifelează.

 * Gelul aloe vera este ideal

 ca mijloc de hidratare, hrană și protejare a pielii; pentru accelerarea procesului de vindecare;
 ca remediu pentru calmarea iritațiilor și mâncărimilor pielii.
 pentru umiditatea, nutriția, protecția, restaurarea pielii.

 

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania