Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Gama Tratament cu Keratina pentru par

Gama Tratament cu Keratina pentru par
Gama Tratament cu Keratina pentru par
178 00 Lei 89 00 Lei
adauga in cos

Gama de tratament cu Keratină Farmasi Professional
Unul dintre cele mai populare tratamente pentru regenerarea podoabei capilare este cel cu keratina. Rezultatele sunt spectaculoase si de lunga durata. Efectele poluarii, ale stilului de viata dezordonat, ale lipsei de timp alocat ritualurilor de ingrijire pot fi combatute cu succes cu un astfel de tratament intensiv de regenerare.
Setul conține:
1. Șampon cu Keratină 400 ml
2. Mască de par cu keratină 200 ml
3. Spray de păr cu keratină 115 ml
4. Ser de păr cu keratină 30 ml

Gama Tratament cu Keratina pentru par

Keratina este de fapt o proteină specială care se găsește în componența pielii, a părului și a unghiilor. Keratina ajută părul să fie sănătos, elastic, rezistent și strălucitor.  Keratina este o componentă a firului de par. Din cauza expunerii părului la factorii de mediu, poluare și tratamente termice și cosmetice, cantitatea de keratină se diminuează iar părul devine tern, fragil și lipsit de vitalitate.

Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor căldurii și ale instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formula absorbită instantaneu asigură un luciu de durată.        Mod de utilizare: Aplică câteva picături pe părul uscat, insistând pe vârfuri. Nu necesită clătire.

Șamponul reparator de tratament cu keratină curăță în profunzime, îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime. Mod de utilizare: Masează pe păr până obții o spumă bogată. Se clătește cu apă din abundență. Pentru un efect de netezire de durată, aplică Masca de tratament cu keratină pentru păr.

Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
Mod de utilizare: Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplica apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

Spray-ul de reparare cu keratină pentru păr netezește suprafața părului, oferind luciu instantaneu.     Mod de utilizare: Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul umed și masează delicat cu degetele. Nu necesită clătire. Pentru un aspect mătăsos și lucios și pentru tratamentul vârfurilor despicate, aplică Serul de tratament cu keratină pentru păr.

Alte imagini

Gama Tratament cu Keratina pentru parGama Tratament cu Keratina pentru par
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania