Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Gama pentru ten cu galbenele

Gama pentru ten cu galbenele
Gama pentru ten cu galbenele
190 00 Lei 79 00 Lei
adauga in cos

Ulei de gălbenele - sursă de hidratare intensă
1. Gel pentru curățarea tenului 225 ml
2. Loțiune tonică cu gălbenele 225 ml
3. Cremă de față cu gălbenele 50 ml
4. Cremă de noapte cu gălbenele 50 ml

Gama pentru ten cu galbenele

Pasul 1. Curățare. Bio-lipidele stratificate, similare cu structura barierei pielii sensibile, simplifică adaptarea la piele. Hidratează intens și catifelează pielea în timp ce curăță. Aplică în palme o cantitate mică de Gel pentru curățarea tenului cu gălbenele și combină cu apă caldă până face spumă. Masează prin mișcări circulare. Clătește cu apă caldă, șterge delicat cu un prosop sau lasă pielea să se usuce natural.

Pasul 2. Tonifiere. Loțiunea tonică pe bază de ulei de gălbenele, hidratează și relaxează pielea, îndepărtează impuritățile de pe suprafața pielii și pregătește pielea pentru aplicarea cremei de față.

Pasul 3. Hidratare. Hidratează intens și eficient pielea. Încălzește între palme cantitatea suficientă de Cremă de față cu ulei de gălbenele.

Pasul 4. Hrănire. Mască de noapte. Pielea are nevoie de hrănire suplimentară. Aplică pe față și pegât înainte de culcare și lasă să acționeze pe parcursul nopții în timp ce dormi. Când te trezești clătește cu apă caldă sau șterge pielea delicat. Folosește masca oricând pielea ta are nevoie  de o infuzie de hidratare.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania