Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Gama iluminatoare pentru ten White Correct

Gama iluminatoare pentru ten White Correct
Gama iluminatoare pentru ten White Correct
349 00 Lei 129 00 Lei
adauga in cos

Piele impecabilă, luminoasă.
Corectează petele pigmentare
Oferă luminozitate pielii
Reduce cu până la 33% sinteza de melanină.

1. White+Correct săpun luminator
2. White+Correct Gel de curățare exfoliant iluminator
3. White+Correct Loțiune tonică iluminatoare
4. White+Correct Ser corector iluminator pentru pete pigmentare
5. White+Correct Cremă iluminatoare SPF 22
6. White+Correct Balsam iluminator pentru zona ochilor.

Gama iluminatoare pentru ten White Correct

Problemele precum petele pigmentare, decolorarea pielii, sunt asociate cu exăunerea excesivă la razele soareluiRadiațiile UV slăbesc sistemul imunitar prin supresia metabolismului pielii. În consecință, pentru a se apăra, pielea crește producția de melanină, de multe ori excesivă și neregulată, conducând la apariția petelor maronii, închise la culoare, de pe piele, cunoscute ca pete pigmentare.

Gama White +Correct vine în ajutorul corectării acestor probleme ale pielii, in special ale tenului, redând luminozitatea și aspectul pielii impecabile.

Ingrediente cheie:

•Extract de Crin de nisip

•Extract de alge

•Complex de multivitamine

Mod de utilizare:                                                                                                                    PASUL 1: CURĂȚARE
Săpunul iluminator Dr. C. Tuna curăță pielea și îndepărtează complet murdăria. Tenul este mai strălucitor și mai luminos. 

CURĂȚARE EFICIENTĂ ȘI EXFOLIERE
Gelul de curățare exfoliant iluminator Dr. C. Tuna oferă o experiență plăcută datorită texturii sale speciale și particulelor fine, îndepărtează delicat machiajul, murdăria și impuritățile cauzate de poluarea din aer. Lasă tenul perfect curat, împrospătat și strălucitor. 
Mod de utilizare: După curățare, combină o cantitate mică de produs cu apă până obții o textură mătăsoasă. Aplică produsul pe față și masează insistent cu vârful degetelor, apoi clătește. Evită contactul cu ochii.

PASUL 2: TONIFIERE
Loțiunea tonică iluminatoare Dr. C. Tuna este al doilea pas de îngrijire a pielii; aceasta pregătește pielea pentru pașii următori. Această loțiune tonică împrospătează, hidratează și tonifiază pielea după pasul de curățare. Datorită formulei sale delicate, iluminează și totodată relaxează pielea. 
Mod de utilizare: După curățarea pielii, aplică produsul pe o dischetă demachiantă și tamponează ușor pielea.

PASUL 3: SER CORECTOR PENTRU PETE PIGMENTARE
Serul Corector iluminator pentru pete pigmentare Dr. C. Tuna estompează petele pigmentare și uniformizând nuanța pielii dacă este utilizat regulat. Se absoarbe rapid în piele, oferind hidratare perfectă. Îmbogățit cu crin de nisip și extracte din alge, previne apariția viitoare a petelor pigmentare și a diferențelor de culoare. Nu conține silicon. Nu conține parfum.
Mod de utilizare: Aplică 2-3 picături pe pielea curată, prin mișcări circulare. Se recomandă utilizarea regulată dimineața. Pentru rezultate optime, aplică Crema iluminatoare Dr. C. Tuna pentru protecție UV.

*Corectorul iluminator pentru pete pigmentare Dr C Tuna White+ Correct a fost testat și aprobat de un laborator independent acreditat internațional.
**Pe o perioadă de 2 săptămâni, s-a observat o scădere cu 33% a sintezei de melanină care cauzează apariția petelor pigmentare.

PASUL 4: DR. C. TUNA CREMĂ ILUMINATOARE CU SPF 22
Utilizată în mod regulat, Crema iluminatoare Dr. C. Tuna cu protecție UV ajută la menținerea luminozității pielii și uniformizează nuanța tenului. Îmbunătățește luminozitatea pielii și oferă hidratare intensă. Formula specială îmbogățită cu extracte din crin de nisip, alge și multivitamine contribuie la refacerea calității pielii și la obținerea unui aspect fără imperfecțiuni.
Rezultat: Ajută la crearea unei bariere împotriva radiațiilor UV și la uniformizarea nuanței tenului, oferind pielii un aspect mai plin de energie și strălucitor. Textura lejeră se absoarbe cu ușurință. 
Mod de utilizare: Aplică masând prin mișcări circulare. Se recomandă utilizarea de două ori pe zi.

PASUL 4: DR. C. TUNA BALSAM ILUMINATOR PENTRU ZONA OCHILOR
Utilizat în mod regulat, Balsamul iluminator pentru zona ochilor Dr. C. Tuna, îmbogățit cu extracte de crin de nisip și alge, oferă pielii un aspect mai neted și mai multă strălucire. Balsamul iluminator pentru zona ochilor reduce aspectul liniilor fine, cearcănelor și al pungilor de sub ochi și asigură o îngrijire unică.
Mod de utilizare: Aplică cu vârful degetelor pe zona ochilor și masează delicat. Se poate utiliza singur sau înainte de aplicarea machiajului. Pentru rezultate optime, aplică regulat dimineața și seara. Evită contactul direct cu ochii.
 

 

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania