Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Exfoliant pentru corp Beauty Care Chlorofil Body 200 ml

Exfoliant pentru corp Beauty Care Chlorofil Body 200 ml
Exfoliant pentru corp Beauty Care Chlorofil Body 200 ml
90 00 Lei
adauga in cos

Exfoliantul pentru corp pe bază de zahăr DuoLife Chlorofil Beauty Care - este o combinaţie realizată cu grijă din cele mai bune ingrediente care stimulează microcirculaţia și, în acelaşi timp, curăţă pielea şi îmbunătăţește proprietăţile sale absorbante. Aplicarea formulei unice Ashedo 24/7 Nutri-Form™, pe bază de ulei de avocado și unt de shea, asigură hidratarea perfectă, hrănește și crește elasticitatea pielii.

Producator: DuoLife

DuoLife

Exfoliant pentru corp Beauty Care Chlorofil Body 200 ml

Seria DuoLife Beauty Care reflectă compoziţia produselor din gama Liquid Formula , dar este îmbogăţită cu formule cu proprietăți active care maximizează efectele produselor de înfrumuseţare

DuoLife Beauty Care este o categorie de produse complet nouă, care completează perfect suplimentarea cu produsele DuoLife, printr-o abordare cuprinzătoare și holistică a sănătății și a îngrijirii corporale datorită utilizării unei formule brevetate, 24/7 Nutri-Form™, care este excelentă pentru toate tipurile de piele şi în orice moment al anului, produsele  utilizează cele mai recente progrese ştiinţifice pentru o nutriție optimă a pielii direct din natură.

Ultimele rapoarte științifice confirmă faptul că sănătatea și starea noastră de spirit au un impact direct asupra aspectului și stării pielii noastre. Pielea este cel mai mare organ al organismului nostru și este conectat direct la sistemul nervos. Dezvoltarea științifică a condus la un progres în percepția rolului și importanței conexiunii creier-piele și la apariția unei noi ramuri a medicinei: psiho-dermatologia. Pielea și creierul se dezvoltă din același strat de germeni, ectoblastul, care poate fi, fără îndoială, cauza interacțiunii lor. Numeroase studii confirmă faptul că sănătatea și starea noastră de spirit au un impact direct asupra aspectului și stării pielii noastre. Combinaţia de suplimente de uz intern cu produse pentru uz extern reprezintă un progres real.

Exfoliant pentru corp pe bază de zahăr DuoLife Chlorofil Beauty Care pentru detoxifiere și oxigenare

Clorofila:

 •  are un puternic efect antioxidan
 •  ajută la combaterea radicalilor liberi
 •  are un efect de detoxifiere
 •  întârzie procesele de îmbătrânire
 •  are proprietăți hidratante
 •  calmează iritația
 •  favorizează regenerarea pielii corpului
 •  ajută la curăţarea pielii corpului de metale grele

Exfoliant pentru corp DuoLife Chlorofil Beauty Care

 •  ingredientele sale stimulează circulaţia sângelu
 •  ingredientele sale îmbunătăţesc capacitatea de absorbţie a pielii
 •  curăţă şi îndepărtează celulele moarte ale pielii
 •  conţine uleiuri hidratante şi nutritive
 •  crește elasticitatea pielii

Exfoliantul pentru corp pe bază de zahăr DuoLife Chlorofil Beauty Care (200 ml) este o combinaţie realizată cu grijă din cele mai bune ingrediente care stimulează microcirculaţia și, în acelaşi timp, curăţă pielea şi îmbunătăţește proprietăţile sale absorbante. Aplicarea formulei unice Ashedo 24/7 Nutri-Form™, pe bază de ulei de avocado și unt de shea, asigură hidratarea perfectă, hrănește și crește elasticitatea pielii.

Compoziția unică a extractelor de plante verzi cu proprietăți de purificare conținute în DuoLife Chlorofil Beauty Care este cea mai bună detoxifiere pentru piele. Puterea verde a exfoliantului, care vine direct din natură, se bazează pe formula zahărului, în care zahărul acţionează ca agent de exfoliere.

Exfoliant DuoLife Chlorofil Beauty Care completează perfect suplimentul alimentar DuoLife Chlorofil. Prin combinarea avantajelor preparatului în formă lichidă cu proprietățile unice ale untului de corp, veți avea grijă atât de sănătate, cât și de piele. Lasă-ți frumusețea să te surprindă!

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania