Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Crema de zi Collagen Beauty Care 50 ml

Crema de zi Collagen Beauty Care 50 ml
Crema de zi Collagen Beauty Care 50 ml
228 00 Lei
produsul nu este in stoc

Crema de zi Beauty Care Collagen este o cremă de zi foarte avansată, cu efect antirid. Tehnologia nou elaborată a permis obținerea unei concentrații de colagen de 30% (inclusiv 18,5% hidrat de colagen). Crema conține 3 tipuri de colagen și un complex de 4 tipuri de acid hialuronic, care ajunge în diferite straturi ale pielii pentru a asigura o hidratare profundă și pe mai multe niveluri.

Producator: DuoLife

DuoLife

Crema de zi Collagen Beauty Care 50 ml

Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a începe îngrijirea anti-îmbătrânire. Cu cât depui mai multă efort pentru îngrijirea pielii tale, cu atât va îmbătrâni mai încet în viitor.

Procesul de îmbătrânire biologică a pielii noastre începe în jurul vârstei de 25 de ani – atunci colagenul începe să scadă, iar el este responsabil pentru fermitate și elasticitate, și astfel apar primele riduri.

Crema de zi Collagen Beauty Care DuoLife are următoarele proprietăți:

1. Crema conține 3 tipuri de colagen. 

2. Singurul produs de pe piața europeană sub formă de gel-cremă (GELTRAP) cu un conținut atât de ridicat de colagen - 30% concentrație de colagen, inclusiv 18,5% hidrat de colagen, datorită unei tehnologii de producție brevetate.

3. În cremă a fost utilizat un complex de 4 tipuri de acid hialuronic, care ajunge la diferite straturi ale pielii și asigură o hidratare profundă pe mai multe niveluri (HYMAGIC 4D).

4. Indice de naturalețe de 98,5%.

5. Substanțe active special selectate provenite din organisme marine în conformitate cu cea mai recentă tendință - organismele marine conțin cheia tinereții noastre.

6. Utilizarea a două substanțe active foarte eficiente al căror efect de hidratare a fost confirmat în teste de aplicare.

7. Fără alergeni potențiali proveniți din compoziții de parfumuri.

Spatula pentru aplicarea cremei garantează siguranța și igiena.

Vâscozitatea delicată a produsului imediat după aplicare este un proces natural rezultat din conținutul ridicat de colagen din cremă. După aproximativ 10- 15 min., produsul este complet absorbit și senzația lipicioasă dispare.

Advanced Collagen Technology

Utilizarea hidratului de colagen cu o metodă brevetată de stabilizare termică și microbiologică asigură unicitate și exclusivitate pe piața europeană. Colagenul, fiind o proteină, este un mediu nutritiv pentru multe grupuri de microorganisme și, prin urmare, stabilizarea sa microbiologică eficientă este esențială pentru a asigura o utilizare sigură în produsele cosmetice. Hidratul de colagen utilizat în produsele noastre prezintă stabilitate atât termică, cât și microbiologică, confirmată prin brevetul Pat.233679.

Marine origin

Substanțe active special selectate și alese, provenite din organisme marine în conformitate cu cea mai recentă tendință - organismele marine conțin cheia tinereții noastre.

SKINPRO QM (HD) este o sursă bogată de glicozaminoglicanii naturali din meduze: mucină și kniumucină.

Mucina este un ingredient cu proprietăți hidratante remarcabile.

Kniumucina are o capacitate uimitoare de legare a apei - de 3 ori mai mare decât acidul hialuronic. În plus, are proprietăți anti-pollution; protejează împotriva agenților patogeni, radiațiilor UV, uscării excesive, temperaturilor ridicate și combate radicalii liberi având o acțiune anti-îmbătrânire..

High hydratation

DuoLife Beauty Care Collagen Day Cream are proprietăți hidratante remarcabile. Utilizarea a două substanțe active foarte eficiente oferă un efect de hidratare confirmat în teste de aplicare.

SQUALANE este un ingredient natural al sebumului nostru. Ajută la menținerea structurii lichide hidro-lipidice adecvate a liantului intercelular, asigurând o hidratare adecvată a pielii noastre.

HYMAGIC 4D este o combinație unică de patru tipuri de acid hialuronic cu proprietăți diferite care ajung la toate straturile pielii noastre.

Procesul de îmbătrânire biologică a pielii noastre începe în jurul vârstei de 25 de ani – atunci colagenul începe să scadă, iar el este responsabil pentru fermitate și elasticitate, și astfel apar primele riduri.

Colagenul este cea mai importantă proteină a țesutului conjunctiv, formată doar din aminoacizi, care acționează ca un adeziv de legare a celulelor (de unde și numele său, din cuvântul grecesc „kolla” care înseamnă „adeziv”) 

  1. Derma este formată în proporție de 70-85% din colagen și datorită acestuia își păstrează consistența, densitatea, elasticitatea și fermitatea, ceea ce determină aspectul său tineresc și lipsa ridurilor. Din păcate, deja în jurul vârstei de 25 de ani, colagenul începe să scadă - se consideră că această pierdere este de aproximativ 1% pe an 
  2. Pierderea este influențată de procesele care au loc în piele, cum ar fi:

degradarea naturală a colagenului - țesutul subcutanat încetează să mai fie elastic și începe să se plieze;

pierderea acidului hialuronic, ceea ce contribuie la deshidratarea pielii - pielea uscată este mai predispusă la apariția ridurilor;

slăbirea barierei protectoare hidro-lipidice a epidermei, ceea ce duce la deshidratarea pielii și intensifică influența dăunătoare a factorilor externi;

reducerea activității glandelor sebacee și sudoripare, ceea ce agravează problema deshidratării pielii.

Alte imagini

Crema de zi Collagen Beauty Care 50 mlCrema de zi Collagen Beauty Care 50 mlCrema de zi Collagen Beauty Care 50 mlCrema de zi Collagen Beauty Care 50 ml
Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania