Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Chitosan -reduce nivelul colesterolului

Chitosan -reduce nivelul colesterolului
Chitosan -reduce nivelul colesterolului
120 00 Lei
produsul nu este in stoc

• reduce nivelul colesterolului
• ajută în curățarea colonului
• diminuează pofta de mâncare
• adjuvant în scăderea greutăţii
• magnet al grăsimilor în circulaţia sanguină
• ajută sistemul imunitar

Producator: Starlife

Starlife

Categorie: Suplimente naturale

Chitosan -reduce nivelul colesterolului

 

CHITOSAN-ul este un supliment alimentar extras din carapacea racilor de mare, cu fibre pentru reducerea nivelului de colesterol şi greutăţii corporale, pentru că are capacitate de legare a grăsimilor şi colesterolului în aparatul digestiv. Cu acest efect reduce conţinutul de calorii al alimentelor consumate, pentru că ţine grăsimile în formă gelatinoasă, care astfel trec uşor prin aparatul digestiv şi îmbunătăţesc funţionarea colonului. CHITOSAN-ul leagă de opt ori mai multe grăsimi decât masa lui specifica, toate astea fără reacţii adverse. Contribuie la eliminarea substanţelor toxice din organism, accelerează vindecarea rănilor şi a inflamaţiilor, diminuează apariția calculilor renali. Prin reducerea nivelului de colesterol se reduce şansa formării problemelor cardiovasculare,scade tensiunea, ajută formarea florei intestinale bune.

Utilizarea CHITOSANului ajută digestia, în funcţionarea și curățarea intestinelor, mai ales formarea scaunului, astfel împiedică formarea diverticulozelor în colon,leagă grăsimile în intestine înainte de înmagazinarea acestora.. Reglează greutatea corporală și contribuie la îmbunătăţirea stării generale a organismului. Acest produs conţine şi vitamina C, care creşte eficienţa lui. Vitamina C este un antioxidant important, împiedică formarea proceselor oxidative dăunătoare
cauzate de dăunările de mediu (aerul poluat, radiaţii UV) şi modul de viaţă neadecvat (alimentaţie neregulată şi nesănătoasă, consumul de alcool şi fumatul). Ajută formarea sănătoasă a ţesutului conjunctiv, a gingiei, a oaselor.În aparatul digestiv chitosanul se dizolvă, şi se transformă în gel de sarcină pozitivă.
Chitosanul atrage moleculele cu sarcini negative şi alte molecule cu calorii mari, şi le complexeaza. Formează compuşi mari de polimeri, pe care procesul digestiv nu le poate descompune, de aceea se elimină din organism.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania