Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Cartilage Star

Cartilage Star
Cartilage Star
302 00 Lei 216 00 Lei
adauga in cos

Glucozamina, Condroitina, MSM, Colagen de tip II, Aloe Vera, Vitamina C, minerale sub forma ionica

CARTILAGE STAR este un produs special, care conţine substanţele importante pentru funcţionarea sănătoasă a muşchilor, articulaţiilor, cartilajelor, tendoanelor, ţesutului conjunctiv în formă lichidă, cu absorbţie rapidă.

Conținut: 500 ml

Producator: Starlife

Starlife

Cartilage Star

Doza recomandată
2× 15 ml/zi, 1× 15 ml pentru copii, 2× 15–30 ml pentru sportivi (1 capac = 30 ml).

Compoziţie
Compoziţia (30 ml): Apă, sulfat de glucozamină 1.500 mg; sulfat de condroitina 1.000 mg; metil-sulfonil-metan (MSM) 500 mg; pulbere de Aloe vera 280 mg; zahăr invert de sfeclă roşie 170 mg; pectină (fibre citrice); 170 mg; agent de îngroşare: gumă guar; antioxidant: acid citric; aromă naturală de ananas şi mango; oligoelemente sub forma ionică** 50 mg; conservant: sorbat de potasiu; pulbere de curcumă 50 mg; colagen din peşte 35 mg; acid hialuronic 10 mg; licopen 10 mg; armurai (Silybium marianum) 10 mg; coada-calului (Equisetum arvense) 10 mg; vitamina D (colecalciferoll) 10 µg (200 % DZR*). DZR* - doza zilnică recomandată
** Oligoelemente sub forma ionică: zinc, neodim, cărbune, siliciu, rubidiu, vanadiu, potasiu, nichel, cobalt, bor, ytriu, stronţiu, ceriu, litiu, taliu, paladiu, lantan, yterbiu, reniu, fosfor, thoriu, osmiu, fluor, brom, tuliu, gadoliniu, beriliu, aur, titan, disprosiu, samariu, cesiu, zirconiu, iod, erbiu, praseodim, ruteniu, staniu, scandiu, terbiu, seleniu, germaniu, holmiu, galiu, hafniu, telur, luteţiu, bismut, indiu, molibden, niobiu, bariu, rodiu, europiu, tantal, wolfram, argint.
Pentru o orientare mai uşoară în cantităţile ingredientelor active în extracte, vă indicăm cantitatea lor reală (originală).

Glucozamina participă la regenerarea cartilajelor deteriorate de uzură. Ajută funcţionarea articulaţiilor. Contribuie la formarea structurii cartilajului.Glucozamină-hidroclorură este o componentă importantă a cartilajelor şi a lichidului sinovial, se găseşte în concentraţie mare în articulaţii. Această substanţă este o substanţă naturală a organismului, care se formează din glucide. Este componenta de bază a lichidului sinovial, stimulează condrocitele (celule care formează cartilajul) pentru sinteza de proteoglican şi colagen. Sulfatul de condroitină (extras din cartilaj de rechin) este un element de bază al formării şi regenerării cartilajului. Este o componentă importantă a substanţei fundamentale (material care umple spaţiile dintre celule) a cartilajului. Este recomandat special pentru vârstnici, pentru cei care prestează muncă fizică şi pentru sportivi. Prin protejarea ţesutului de cartilaj, sulfatul de condroitină reduce durerea articulară, are efect antiinflamator.                                                                                                                                        Vitamina C participă la procesul de formare a colagenului. Colagenul este proteina, care se găseşte în cel mai mare procent (30%) în organism.
MSM-ul (metil-sulfonil-metan) este un compus organic de sulf, care menţine condiţia bună a pielii, a părului şi unghiilor, paticipă la formarea osaturii şi a ţesutului conjunctiv. Are efect asupra formării colagenului şi formării structurii glucozaminelor. În afară de tratamentul osteoartrozei, se utilizează şi pentru tratamentul acneei, arsurilor, alergiei, candidiazei, artritei, durerilor articulare (mai ales la sportivi).
Colagenul de tip II este compus din fire de colagen foarte subţiri, care formează 50% din mediul celular. Acest colagen formează o plasă spaţială, care este aranjată în cadrul cartilajului articular corespunzător încărcării articulaţiei. Colagenul de tip II se găseşte în cartilajele articulare, în cartilajele elastice şi în nucleul pulpos al discului intervertebral.

Atenționare
Utilizarea nu este recomandată copiilor, femeilor însărcinate, femeilor care alăptează, pentru cei care utilizează produse contra coagulării sângelui, pentru cei care au alergie la produsele de mare. După răniri serioase şi în perioada de după operaţii, produsele de cartilaj de rechin nu sunt recomandate din cauza efectului de împiedicare a formării vaselor de sânge.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania