Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Carsico Star - pentru functionarea sanatoasa a inimii

Carsico Star  - pentru functionarea sanatoasa a inimii
Carsico Star - pentru functionarea sanatoasa a inimii
164 00 Lei
produsul nu este in stoc

Supliment alimentar cu conținut de carnitină, coenzima Q10 și vitamina E
Substanţele active:
• ajută funcţionarea sănătoasă a inimii
• dau energie celulelor
• încetinesc declinul cognitiv
• au efect antioxidant
• întârzie apariția oboselii
• întăresc imunitatea şi vitalitatea.

Doza recomandată: 2× 1 capsulă/zi. Ambalaj: 60 cps/ flacon
Compoziţie: Coenzima Q10 30 mg, L-carnitina 30 mg, succinat de alfa-tocoferol 30 mg.

Producator: Starlife

Starlife

Carsico Star - pentru functionarea sanatoasa a inimii

Coenzima Q10 este indispensabilă producerii energiei celulelor organismului,  contribuind la menţinerea condiţiei bune şi la îmbunătăţirea rezistenţei fizice. În cazuri de necesitate intensivă de energie a organismului, eforturi fizice intensive, ajută energizarea muşchilor folosiţi (muşchi inimii, muşchi scheletici). În activităţile sportive creşte puterea, performanţa persoanelor, care dispun de potenţial redus, dar nu au probleme de sănătate. Aprovizionarea adecvată cu coenzima Q 10 are rol în menţinerea funcţionării sănătoase a inimii, ajută la menţinerea tensiunii normale. Este un antioxidant eficient, care, împreună cu vitamina E (având efecte asemănătoare), ajută împiedicarea proceselor oxidative. Prin caracteristicile lor antioxidante, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, care este responsabil pentru îmbătrânirea celulelor. Deci, utilizarea coenzimei Q10 şi vitaminei E contribuie la încetinirea îmbătrânării. Şi organismul produce coenzima Q10, dar capacitatea aceasta scade odată cu vârsta, de aceea completarea coenzimei Q10 este recomandată pentru toţi după 30 de ani.
Vitamina E are rol important în protecţia acizilor polinesaturaţi, împotriva radicalilor
liberi, astfel menţinând funcţionarea normală a celulelor. Efectul ei favorabil asupra radicalilor liberi contribuie la împiedicarea declinului cognitiv cauzat de înaintarea în vârstă. Are rol în funcţionarea sistemului imunitar.
L-carnitina este un derivat de aminoacid, o substanţă naturală produsă şi de organismul uman. Organismul o produce din lizină şi metionină într-un mod biosintetic cu ajutorul enzimelor. Este indispensabil funcţionării netulburate a muşchilor scheletici şi muşchilor inimii. Ajută funcţionarea sănătoasă a inimii prin intensificarea condiţiei fizice a muschiului inimii. L-carnitina transportă în
mitocondrii acizii graşi necesari pentru producerea energiei (centrele de energie ale celulelor), unde ei se transformă în energie. Ca rezultat al energiei produse, performanţa se îmbunătăţeste, se întârzie apariția oboselii.
 

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania