Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Argan Oil Set

Argan Oil Set
Argan Oil Set
164 00 Lei 117 00 Lei
produsul nu este in stoc

Set de cadou cu produse cu ulei de argan, fără conservanți și materiale sintetice, fără SLS, fără gluten. Setul cuprinde:
* sampon 75ml
* conditioner 75 ml
* ulei argan 30 ml

Producator: Starlife

Starlife

Argan Oil Set

Shampoo

Șamponul cu ulei de argan nu doar curăţă părul, ci ajută la aplicarea unei cantităţi de ulei de argan, creatin, acizi grași, proteine și alte substanţe nutritive. Prin acest efect comun firul de păr va fi învelit și se va asigura protecţia necesară părului. Părul spălat cu șamponul cu ulei de argan este sănătos, hrănit și pregătit pentru
formarea finală a coafurii.
Mod de utilizare: Masaţi o cantitate corespunzătoare de șampon în păr
și clătiţi după o spălare temeinică. Procedura poate fi repetată. Tratamentul
se va continua cu balsamul cu ulei de argan.

Conditioner

Balsamul de păr cu ulei de argan este potrivit pentru orice tip de păr. Uleiul de argan pătrunde de îndată în păr și oferă acestuia o sănătate, catifelare și strălucire extraordinară. Părul este foarte ușor de pieptănat după utilizare.
Mod de utilizare: După spălarea părului cu șamponul cu ulei de argan aplicaţi balsamul pe întreaga lungime a părului. Lăsaţi pe păr să acţioneze timp de 1–2 minute și clătiţi cu apă.

Argan Oil
Uleiul de argan schimbă pielea, care devene sănătoasă, elastică, strălucitoare, fină
şi catifelată. Uleiul de argan se recomandă tuturor indiferent de vârstă, sex, tip de piele, sau nevoia de produse cosmetice. 

Datorită compoziţiei hipo – alergenice naturale pe lângă utilizarea cosmetică oferă un ajutor eficient la vindecarea punctelor negre, eczemelor de piele, micilor răni inclusiv vergeturi, psoriazis, urmele arsurilor solare şi oferă protecţie împotriva razelor ultraviolete. Datorită efectului calmant se poate utiliza şi pe pielea sensibilă a nou născuţilor.
Datorită compoziţiei și calității uleiului de argan pe piaţa de produse de îngrijire a pielii acesta se claseaza printre primele. Se poate utiliza astfel pe piele uscată, căreia îi asigură hidratarea necesară de durată, pe adâncime şi o protejează împotriva uscării, se poate utiliza şi pe pielea grasă, unde ajută la diminuarea formării sebumului în mod natural.
Calea spre un păr și o piele sănătoasă.

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania