Produse pentru Sanatate

produsepentrusanatate.ro
Categorii de produse

Autentificare

Cosul meu

Alege Producator

12
Contul meu
Cosul meu
Contul meu

Golden point Pro - oul pentru masaj

Golden point Pro - oul pentru masaj
Golden point Pro - oul pentru masaj
428 00 Lei
produsul nu este in stoc

Terapeutul dumneavoastră portabil din buzunar.
• Puteţi scăpa de stres şi oboseală.
• Vă puteți creşte vitalitatea, capacitatea de concentrare şi performanţa în muncă.
• Puteți să scăpați de migrenă, de ameţeală şi de nervozitate.
• Vi se poate normaliza tensiunea şi vi se poate îmbunătăţi circulaţia sanguină.
• Se pot pune capăt durerilor articulare.
• Puteţi simţi fluxul energetic şi vi se poate îmbunătăţi starea generală.
• Vi se poate întări imunitatea şi poate fi îmbunătăţită starea de sănătate

Producator: Starlife

Starlife

Golden point Pro - oul pentru masaj

În Asia tradiţiile străvechi se bucură de încredere. Conform terapiei chinezeşti
masarea punctelor de acupresură are efect favorabil asupra tuturor funcţiilor
corpului. Din experiență știm cum poate fi stăpânită oboseala în căteva minute, cum se poate simți fluxul energetic, cum se pot elibera durerile articulare.
Dimensiunea mică şi forma practică a oului de masaj Golden Point PRO face posibilă purtarea și folosirea acestuia în permanență. Este îndeajuns să cunoaşteţi câteva puncte de acupresură şi cu ajutorul acestora puteţi inhiba numeroasele boli cauzate de stres, puteţi să scăpaţi de oboseală şi stres.

Sănătatea este în mâna Dumneavoastră!
Palma şi talpa reprezintă părţile esenţiale ale corpului uman. Punctele de acupresură ale acestora sunt în legătură directă cu funcţionarea organelor interne. Corespunzător principiilor terapiei Szu Jok şi terapiei orientale, majoritatea punctelor de acupresură se concentrează pe palmă. Aceste puncte deschid drumul pentru fluxul energetic care pune în funcţionare muşchii şi organele interne.
Golden Point PRO-ul a fost dezvoltat în concordanţă cu regulile masajului terapeutic și se bazează atât pe terapia tradiţională orientală, cât şi pe cele mai noi cunoştinţe ştiinţifice. Ca rezultat al mecanismelor naturale, efectul aplicării Golden Point Pro pe punctele de acupresură aflate pe palmă se extinde în tot corpul.
Corespunzător medicinii tibetane, degetele mâinilor reprezintă geam pentru sănătate. Punctele de acupresură de pe degete sunt în legătură cu fiecare structură a corpului şi vă ajută să puteţi avea control asupra vindecării diferitelor organe.

Cum funcţionează?
În cazul în care aţi exercita în mod sistematic, corect presiune  asupra punctului, apare rezultatul scontat în scurt timp. De ce? Corespunzător teoriei
chinezeşti cu privire la constituţia corpului, la baza fiecărei probleme fizice stă „blocarea” proceselor energetice. Presiunea corect exercitată în punctele active inhibă „blocările” de acest tip. Specialiştii din vest confirmă că în cazul stimulării
punctelor de acupresură sistemul nervos transmite semnale creierului, şi acesta astfel este stimulat să regleze funcţionarea organelor interne. Indiferent de explicaţie rezultatul final este: corpul nostru se autovindecă!
Din ce este confecţionat oul de masaj?
Golden Point PRO este confecţionat din material ABS termoplastic, este îmbogăţit cu bioceramică şi germaniu. Acesta nu este toxic, este durabil iar materialul hidrorezistent este adecvat confecţionării produselor de uz zilnic.

                                                                                                                    

Antonia Mihali: Decoratiuni nunta Baia Mare Viziteaza magazinul Produse pentru Sanatate pe ShopMania SEO Romania